Μικρές αγγελίες

Η The Mart, εταιρία χονδρεμπορίου τροφίμων, επιθυμεί να προσλάβει:
Η Vodafone αναζητά Family Advisor ως μέλος της ομάδας πωλήσεων του οργανισμού, υπεύθυνο για τη διεύρυνση του οικιακού πελατολογίου της εταιρίας με στόχο την προώθηση ολοκληρωμένων υπηρεσιών.
Το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων ‘ΜΑΝΝΑ’ στην Αρκαδία, μέλος της διεθνούς αλυσίδας Design hotels,δυναμικότητας 32 δωματίων και πολυτελών σουιτών, με τρία επισιτιστικά τμήματα, τα οποία θα λειτουργήσουν με την επιμέλεια του κορυφαίου Έλληνα Chef Αθηναγόρα Κωστάκου, αναζητά Executive Chef.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ Σερβιτόρος και Bοηθός Mάγειρα σε εστιατόριο στην περιοχή Πουλίθρων Αρκαδίας για 6 μήνες. 
Η ομάδα Ready της Vodafone (ή όπως μας αποκαλούν… οι guru της τεχνολογίας) βρίσκεται σε κάθε κατάστημα με στόχο να προσφέρει την «απίστευτη εμπειρία εξυπηρέτησης» στους πελάτες της.
Ζητείται Ψυχολόγος από Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στη Τρίπολη για μερική απασχόληση.
Ζητούνται Πωλητές  - Πωλήτριες για πλήρη απασχόληση.
Βρεφοκόμος με εμπειρία και συστάσεις αναλαμβάνει την φύλαξη και την φροντίδα βρεφών νηπίων και παιδιών καθώς και διάβασμα παιδιών δημοτικού στην Τρίπολη Αρκαδίας.
Το Blublanc στην Αρβανιτιά στο Ναύπλιο ζητά προσωπικό για τη θερινή σεζόν 2023 (Μάιο - Σεπτέμβριο).
Η Διεύθυνση του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, με έδρα την Τρίπολη Αρκαδίας, καλεί όλους τους πτυχιούχους Νοσηλευτές και Νοσηλεύτριες που διαθέτουν τη σχετική άδεια άσκησης επαγγέλματος και ενδιαφέρονται για επαγγελματική αποκατάσταση να στείλουν ηλεκτρονικά αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στο e mail…
Σελίδα 1 από 10

logofootermedia