Ψηφίστε τις φωτογραφίες του Τριπολιτσιώτη Φώτη Αλεξοπούλου στο στο διαγωνισμό του (Public Moments Awardsι)

Ο Τριπολιτσιώτης Αθλητικογράφος Φώτης Αλεξόπουλος συμμετέχει στο διαγωνισμό φωτογραφίας Public Moments Awardsι ένας ανοιχτός διαγωνισμός φωτογραφίας και βίντεο από τα καταστήματα Public που στόχο έχει να καλέσει καθημερινούς χρήστες, αλλά και επαγγελματίες να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν υπέροχες εικόνες και βίντεο

 Να αναδείξουν το ταλέντο τους, να κερδίσουν μεγάλα Βραβεία, Χρηματικά Έπαθλα και Διακρίσεις. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά και φιλοδοξεί να γίνει ένας θεσμός που θα αναδεικνύει ερασιτέχνες κι επαγγελματίες, δημιουργούς της φωτογραφίας και του βίντεο προβάλλοντας τα ταλέντα της χώρας μας!    

Ποιο είναι το θέμα του φετινού διαγωνισμού: Οι Κυριακές μας 1. στη Φύση, 2.στην Πόλη 3.με Ανθρώπους. Οι Κυριακές είναι ξεχωριστές μέρες για όλους μας. Είναι μέρες γεμάτες συναισθήματα, ήχους και εικόνες από οικογενειακές στιγμές, βόλτες με φίλους ή εκδρομές στη φύση. Για κάποιους η Κυριακή είναι ημέρα ραστώνης και για άλλους είναι αφορμή για εξορμήσεις στην πόλη, στο βουνό, στη θάλασσα. Όπως και να έχει οι Κυριακές έχουν πάντα ένα ιδιαίτερο χρώμα. Φαντάσου μια φωτογραφία από την Κυριακάτικη βόλτα σου στο κέντρο της πόλης, , από μια διαδρομή που σε εντυπωσίασε, από ένα πρόσωπο που σου φάνηκε ενδιαφέρον. Φαντάσου ένα video τραβηγμένο με την action camera στο ποδήλατό σου την ώρα που κατεβαίνεις το βουνό. Εσύ αν μπορούσες να χωρέσεις τις Κυριακές σου σε εικόνες, ποιες θα διάλεγες; Στείλε μας τις δικές σου στιγμές στις 3 υποθεματικές υποκατηγορίες: στη Φύση, στην Πόλη, με Ανθρώπους και δήλωσε τώρα συμμετοχή. 

Ψηφίστε τις φωτογραφίες του ΦΩΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ στο Public Moments Awardsι

 

Πώς ψηφίζω;

Για να πάρεις μέρος στη ψηφοφορία θα πρέπει πρώτα να έχεις δημιουργήσει λογαριασμό στο www.publicmoments.gr, με το e-mail σου ή το Facebook ή το Instagram σου. Κατόπιν της σύνδεσης σου στο site, μπορείς να πάρεις μέρος στη ψηφοφορία. Λαμβάνονται υπόψιν μόνο οι ψήφοι από επιβεβαιωμένους λογαριασμούς.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο