Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων σε ΕΠΑΛ – Έσπασαν τη μύτη μαθητή

Σοβαρό επεισόδιο βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε έξω από το σχολικό συγκρότημα της Αγίας Σοφίας, στην Πάτρα, στο οποίο στεγάζονται δύο ΕΠΑΛ (το 2ο και το 6ο).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοβαρό επεισόδιο βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε έξω από το σχολικό συγκρότημα της Αγίας Σοφίας, στην Πάτρα, στο οποίο στεγάζονται δύο ΕΠΑΛ (το 2ο και το 6ο).

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα gnomip.gr, δύο ανήλικοι επιτέθηκαν σε ανήλικο μαθητή, με αποτέλεσμα να του σπάσουν τη μύτη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο μαθητής που ξυλοκοπήθηκε δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από ορθοπεδικό που έτυχε να περνάει από το σημείο κι έτσι σταμάτησε η αιμορραγία.

Το περιστατικό συνέβη έξω από το προαύλιο σχολικού συγκροτήματος, στο οποίο μάλιστα έχουν σημειωθεί στο παρελθόν πολλά επεισόδια.

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχουν υποβληθεί μηνύσεις από τους γονείς του θύματος.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τεγεατικός Σύνδεσμος: Μέρες αφιερωμένες σε Τοπικές γεύσεις από την Τεγέα και την Πελοπόννησο

Στο πλαίσιο της 141ης Εμποροπανήγυρης Τεγέας και της 54ης...

Ολοκληρώθηκε ο τρίτος κύκλος πλύσης και απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ενημερώνει τους πολίτες ότι ολοκληρώθηκε ο τρίτος προγραμματισμένος κύκλος πλύσης, καθαρισμού και απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου.

Η Βυτίνα «άνοιξε» τις κυψέλες της: Το Φεστιβάλ Μελιού Μαινάλου 2026 ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Η πλατεία της Βυτίνας φιλοξένησε ένα γιορτινό τριήμερο γεύσης για έναν από τους πιο πολύτιμους θησαυρούς της γορτυνιακής γής, ενός προϊόντος που δεν χρειάζεται σύσταση: του Μελιού Ελάτης Βανίλια Μαινάλου, του πρώτου ελληνικού μελιού που απέκτησε Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ).

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: Καταγγέλλει υποστελέχωση και ιδιωτικοποιήσεις – «Δήμοι χωρίς εργαζόμενους, Δήμοι χωρίς μέλλον»

Την δραματική εικόνα που επικρατεί στους Ο.Τ.Α. και το δυσοίωνο μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Τ.Α.) με την τεράστια έλλειψη προσωπικού που υπάρχει, την ανεπαρκή χρηματοδότηση και την εμμονή της κυβέρνησης στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών