Το Σάββατο ο «2ος ανοικτός ποδηλατικός γύρος Πάτρας» από τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών διοργανώνει τον «2ο Ανοικτό Ποδηλατικό Γύρο Πάτρας» το Σάββατο 27 Μαΐου 2023,με τη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καθώς και ομάδων και συλλογικοτήτων της πόλης.

Στις 18:00 με αφετηρία το πάρκινγκ του ΝΟΠ,  ποδηλάτες κάθε ηλικίας θα διασχίσουν την πόλη σε μία διαδρομή περίπου 8χλμ και θα καταλήξουν στην πλατεία Γεωργίου όπου η δράση θα ολοκληρωθεί με τη μεγάλη δωρεάν live συναυλία. Στον ποδηλατικό γύρο, εκτός από τους ποδηλάτες, θα μπορούν επίσης να πάρουν μέρος και πολίτες με rollers, skates ή πατίνια και οτιδήποτε μας μετακινεί οικολογικά. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αθλητικά μπλουζάκια δωρεάν και θα πάρουν μέρος σε κλήρωση με μεγάλα δώρα.

Ο «Ανοικτός Ποδηλατικός Γύρος της Πάτρας» αποτελεί την κεντρική εκδήλωση της φετινής διοργάνωσης City in Action που είναι αφιερωμένη στη φιλοσοφία «με ποδήλατο στην πόλη» όπως παρουσιάσεις και εκπαιδεύσεις από αθλητικά σωματεία ποδηλατών, ακροβάτες και ομάδες επιδείξεων, happenings, ζογκλερ, events για παιδιά, djs και μουσικά live.

Ο κεντρικός προσανατολισμός όλων των δράσεων σκοπεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησής στην πόλη τους. Επίσης, σε συνεργασία με τους τοπικούς κοινωνικούς φορείς, στις εκδηλώσεις θα μπορούν να συμμετέχουν άτομα με Αναπηρία, ενώ διακεκριμένοι αθλητές ΑμεΑ θα πάρουν μέρος στον ποδηλατικό γύρο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας κ. Tigran Mkrtchyan είχε ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας κ. Tigran Mkrtchyan πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης, στο γραφείο του στο Δημαρχείο Κορίνθου.           Συζήτησαν για τις στενές σχέσεις που διαχρονικά διατηρεί η πόλη της Κορίνθου με την Αρμενία και για αδελφοποίηση της Κορίνθου με αντίστοιχη πόλη της Αρμενίας με πρόταση του

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley – ΠΛΑΚΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

Στον χάρτη του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ μπαίνει η...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 27/5/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 27/5/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο