Τράκαραν οδηγοί, ένας οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ο άλλος χωρίς δίπλωμα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

48χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και 24χρονος δεν κατείχε άδεια ικανότητας οδήγησης

Πάτρα, 13.10.2020 | Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, όταν δίκυκλο όχημα με 48χρονο οδηγό παραβίασε ρυθμιστική πινακίδα κυκλοφορίας η οποία απαγορεύει την είσοδο σε όλα τα οχήματα και κατευθυνόμενος αντίθετα, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα με 24χρονο οδηγό, ο οποίος δεν κατείχε άδεια ικανότητας οδήγησης.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός των δύο οδηγών οι οποίοι διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ”Ο Άγιος Ανδρέας” για παροχή πρώτων βοηθειών και διενέργεια περαιτέρω εξετάσεων.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών διενεργήθηκαν τεστ αλκοομέτρησης σε αμφότερους οδηγούς, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο