Εκδήλωση γευσιγνωσίας με τίτλο “Greek Wine Cocktail”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Πάτρα την Τετάρτη 7/10/2020 στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση γευσιγνωσίας με τίτλο “Greek Wine Cocktail” στο κατάστημα Piazza Santa Rosa. Θα χρησιμοποιηθούν 7 ελληνικές ετικέτες κρασιού και αποσταγμάτων ως βάση για να δημιουργηθούν αντίστοιχα cocktail.

Σκοπός της γευσιγνωσίας είναι να ανεδείχθη η χρήση των ελληνικών ετικετών και σε παρασκευές cocktail, με στόχο να βοηθήσουμε τα ελληνικά οινοποιεία στην απορρόφηση της παραγωγής που δέχθηκε ισχυρό πλήγμα λόγω της πανδημίας, αναδεικνύοντας κι άλλες χρήσης των προϊόντων τους.

Patras Wine Club greek wine cocktail

Τις συνταγές των cocktail έχει επιμεληθεί ο cocktail expert και Bar Manager του Abbey Kitchen Bar, Αργύρης Σελιμάς, όπου μαζί με την Αγγελική Διαμάντη (WSET Level 3 Certified) θα αναλάβουν την παρουσίαση των παρασκευών και την δοκιμή τους.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Patras Wine Club (www.patraswineclub.gr) και αποτελεί μέρος των προγραμματισμένων οινογνωσιών για την καλοκαιρινή σεζόν που είχε αναβληθεί λόγω των μέτρων της πανδημίας.

Στην εκδήλωση έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και οι θέσεις έχουν περιοριστεί αυστηρά στις 25.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: www.patraswineclub.gr/480/wine-cocktail-με-το-αργύρη-σελιμά-και-την-βασιλική/

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 23 Μαρτίου έως 27 Μαρτίου

Κατά την περίοδο 23 Μαρτίου έως 27 Μαρτίου, θα καταβληθούν 2.474.479.875,73  ευρώ σε 4.302.450 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.   Ειδικότερα από τον e-ΕΦΚΑ: Στις 26 Μαρτίου και 27 Μαρτίου θα καταβληθούν 2.417.419.875,73 ευρώ σε 4.248.500 δικαιούχους για την πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων. Από τις

Νίκη Κεραμέως: Επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε νέους κλάδους- προστατεύονται περισσότεροι εργαζόμενοι

Την επέκταση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας σε νέους κλάδους ανακοίνωσε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1. Όπως επεσήμανε το μέτρο προστατεύει ήδη 2.000.000 εργαζόμενους σε κλάδους όπως, βιομηχανία, λιανεμπόριο, τράπεζες, ασφαλιστικές, σούπερ μάρκετ κ.α. και πλέον επεκτείνεται στον κλάδο της ιδιωτικής Υγείας (νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα, νοσηλευτές, διοικητικό

ΔΗΜΟΦΙΛΗ