Πάτρα: Κι άλλα μέτρα στο λιμάνι – Φτιάχνουν “τάφρο” δίπλα στον εξωτερικό φράχτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια ακόμη προσπάθεια απώθησης μεταναστών πραγματοποιείται στο λιμάνι της Πάτρας.

Μετά τους φράχτες που ετοιμάζονται γύρω από την ζώνη ISPS τώρα αποφάσισαν να “δυσκολέψουν” και την είσοδο των μεταναστών από την εξωτερική περίφραξη.

Στην “ρίζα” των κάγκελων σκάβουν έναν τάφρο με αποτέλεσμα αν κάποιος πηδήξει από έξω προς τα μέσα θα βρεθεί μέσα σε αυτή την γούβα. Πρόκειται για πάνω από 3 μέτρα “εμπόδιο” με αποτέλεσμα να γίνεται πολύ δύσκολη η είσοδος των παράνομων μεταναστών στον χώρο του λιμένα.

Ο ΟΛΠΑ συνεχίζει να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προστατευθεί το λιμάνι από τους μετανάστες. Μπορεί η επιχείρηση σκούπα της αστυνομίας να απομάκρυνε πάνω από 600 μετανάστες από την Αχαική πρωτεύουσα ωστόσο ο ίδιος ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Δημήτρης Βίτσας παραδέχτηκε οτι νέοι μετανάστες προσπαθούν να φτάσουν στην Πάτρα.

Μέχρι και σήμερα φυλάσσονται τα κτίρια του Λαδοπουλου και της ΑΒΕΞ από την αστυνομία γι αυτό και δεν έχουν μπει μετανάστες στο εσωτερικό. Ωστόσο αναζητούν νέους χώρους όπως στα βαγόνια του ΟΣΕ στον Άγιο Ανδρέα ή σε εγκαταλελλειμένα κτίρια απέναντι από το λιμάνι.

tempo24.news

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο