10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών και η Ελληνική Εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης  συνδιοργανώνουν στις 9-15 Ιουλίου 2018 το 10ο Πανελλήνιου Συνεδρίου Τεχνητής Νοημοσύνης στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης έχει ξεκινήσει από το έτος 2000  και επαναλαμβάνεται κάθε 2 χρόνια. Συγκεντρώνει επιστήμονες και ερευνητές από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό με σημαντικό έργο στον χώρο της τεχνητής νοημοσύνης, αναδεικνύοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο αλλά και τις επερχόμενες τάσεις που παρακολουθούμε πλέον να εφαρμόζονται στην καθημερινότητα μας όλο και με ταχύτερους ρυθμούς.

Στο παρόν συνέδριο αναμένεται να παρουσιάσουν τις έρευνές τους ερευνητές από την Ελλάδα  και το εξωτερικό. Την εκδήλωση υποστηρίζουν το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών (http://psp.org.gr/ ), ο Orange Grove Patras (http://orangegrovepatras.biz/ ) και το POS co-working space(http://www.pos4work.gr/ ).

Χορηγοί του συνεδρίου είναι η εταιρεία Citrix (www.citrix.com ), ο οργανισμός Enterprise Greece (www.enterprisegreece.gov.gr ) και η εταιρεία EPSN Workforce Greece (www.epsnworkforce.gr).

Στο πλαίσιο του συνεδρίου διοργανώνεται πανελλήνιος διαγωνισμός εκπαιδευτικής ρομποτικής, ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί 11 Ιουλίου 2018 (10.00-18.30) στον ίδιο χώρο, οι κατηγορείς συμμετοχής είναι: Sumo Line, Follower, Ελεύθερη Παρουσίαση/Free Style. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών στο διαγωνισμό επισκεφτείτε την σελίδα http://setn2018.upatras.gr/index.php/robotics-contest-gr/ έως 24/06/2018. Χορηγοί του διαγωνισμού ρομποτικής είναι οι Grobotronics (https://grobotronics.com/ ) και Nettop (https://nettop.gr/ ).

Για  περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο του συνεδρίου. Επίσης, πληροφορίες θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα και τα social media του συνεδρίου. Facebook, Twitter, Linkedin

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας κ. Tigran Mkrtchyan είχε ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας κ. Tigran Mkrtchyan πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης, στο γραφείο του στο Δημαρχείο Κορίνθου.           Συζήτησαν για τις στενές σχέσεις που διαχρονικά διατηρεί η πόλη της Κορίνθου με την Αρμενία και για αδελφοποίηση της Κορίνθου με αντίστοιχη πόλη της Αρμενίας με πρόταση του

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley – ΠΛΑΚΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

Στον χάρτη του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ μπαίνει η...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 27/5/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 27/5/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο