Η καρδιά του βάδην χτυπά στην Πάτρα την Κυριακή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο κέντρο της Πάτρας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαΐου , για δεύτερη φορά αγώνας βάδην, που συνδιοργανώνει το σωματείο ΑΕΠ Ολυμπιάς με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορ. Πελοποννήσου και την αρωγή της Τροχαίας Πατρών.

Στον αγώνα θα λάβουν μέρος πολλοί από τους καλύτερους Έλληνες βαδιστές και βαδίστριες από σχεδόν όλα τα μέρη της Ελλάδας, συμπληρώνοντας βέβαια τους πολλούς πρωταθλητές βάδην που διαθέτει η Πάτρα και κυρίως η Ολυμπιάδα Πατρών.
Η διαδρομή είναι επί της Αγίου Ανδρέου της Πάτρας και περιορίζεται από το ύψος της οδού Γούναρη μέχρι το ύψος της οδού Κολοκοτρώνη. Είναι πιστοποιημένη από διεθνή μετρητή και θεωρείται ιδανική για το αγώνισμα του βάδην.

Τέλος θα διεξαχθεί από μικρούς αθλητές των σωματείων στίβου της Πάτρας το πρόγραμμα ‘kids athletics”
Το πρόγραμμα της διοργάνωσης:
Ώρα: 18.00 μ.μ. 20.000μ Ανδρών – Γυναικών
Ώρα: 18.20 μ.μ. 10.000μ Εφήβων – Νεανίδων – Παίδων
Ώρα! 18.20 μ.μ. 5.000μ Κορασίδες – Παμπαίδες Α΄
Ώρα: 19.15 μ.μ. 3.000μ Παγκορασίδες Α΄
Ώρα: 19.15 μ.μ. 2.000μ Παμπαίδες Β΄- Παγκορασίδες Β΄
Ώρα: 19.15 μ.μ. 1.000μ Μίνι αγόρια – Μίνι κορίτσια

Μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσουν βραβεύσεις των αθλητών , ενώ ειδικοί επιστήμονες θα ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για τα ευεργετικά αποτελέσματα του βαδίσματος στην υγεία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας κ. Tigran Mkrtchyan είχε ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας κ. Tigran Mkrtchyan πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης, στο γραφείο του στο Δημαρχείο Κορίνθου.           Συζήτησαν για τις στενές σχέσεις που διαχρονικά διατηρεί η πόλη της Κορίνθου με την Αρμενία και για αδελφοποίηση της Κορίνθου με αντίστοιχη πόλη της Αρμενίας με πρόταση του

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley – ΠΛΑΚΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

Στον χάρτη του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ μπαίνει η...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 27/5/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 27/5/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο