Δήμαρχος Καλαβρύτων: Συγχαρητήρια στους υποψηφίους μας στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις

Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, σε δήλωση του, αναφέρει τα εξής:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, σε δήλωση του, αναφέρει τα εξής:

«Θέλω από βάθους καρδιάς να συγχαρώ όλους όσοι κατάφεραν, μέσα απ’ τις επιδόσεις τους και τις βαθμολογίες που εξασφάλισαν, να θεμελιώσουν την είσοδο τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η ανακοίνωση των βαθμολογιών είναι η πρώτη και ουσιαστικότερη ανταμοιβή των κόπων τους, των προσπαθειών και της επιμονής τους. Και η αφετηρία για ένα νέο δημιουργικό κύκλο, αυτόν των πανεπιστημιακών σπουδών όπου η γνώση και η απόκτηση επιστημονικών και επαγγελματικών εφοδίων είναι η καλύτερη παρακαταθήκη για την εκπλήρωση των φιλοδοξιών τους.

Για όσους δε υποψηφίους οι βαθμολογίες δεν ήταν αυτές που περίμεναν, θα ήθελα να επαναλάβω ότι οι ευκαιρίες στη ζωή δεν εξαντλούνται εδώ. Μπορούν, έχουν την ευκαιρία, να ξαναπροσπαθήσουν. Ή να στραφούν σε άλλες διεξόδους. Και κυρίως να στραφούν προς εκεί που ορίζουν οι επιθυμίες και οι δεξιότητες τους. Πολλά συγχαρητήρια και πολλές ευχές σε όλους».

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου στον Δήμο Επιδαύρου

Ο Δήμος Επιδαύρου τιμά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 2026 με δοξολογίες, καταθέσεις στεφάνων και μαθητικές παρελάσεις σε πέντε δημοτικές κοινότητες, καθώς και με σημαιοστολισμό και φωταγώγηση.

Το 1ο Sea Science Forum στις 23 Νοεμβρίου στην Αθήνα

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης διοργανώνει στην Αθήνα το 1ο Sea Science Forum, με περισσότερους από 30 ομιλητές να συζητούν επιστημονικά δεδομένα και λύσεις για την προστασία των θαλασσών.

Εργαστήριο Καινοτομίας για την ανάπτυξη ικανοτήτων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών & το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υλοποίησε για πρώτη φορά Εργαστήριο Καινοτομίας με το υπουργείο Εσωτερικών και το ΕΚΔΔΑ, όπου αναπτύχθηκε πρωτότυπο εργαλείο αυτοαξιολόγησης δεξιοτήτων καινοτομίας για στελέχη Περιφερειών.

Μελέτες πολεοδόμησης για Μπούκα και Μαυρομμάτι παρουσιάστηκαν στη Μεσσήνη

Οι μελέτες πολεοδόμησης για τη Β΄ κατοικία Μπούκας και την περιοχή ανατολικά του Μαυρομματίου παρουσιάστηκαν στο Δημαρχείο Μεσσήνης, ενώ θα ακολουθήσει δημόσια διαβούλευση διάρκειας 45 ημερών.