Δωρεά εκχιονιστικού μηχανήματος – φορτηγού πολλαπλών χρήσεων από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΑΙΓΕΑΣ

Η Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς έργου ΑΙΓΕΑΣ γνωστοποίησε ότι, προτίθεται να προβεί στη δωρεά ενός καινούργιου εκχιονιστικού μηχανήματος / φορτηγού οχήματος τύπου MAN TGM 18.290 4×4 BB.

Η Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς έργου ΑΙΓΕΑΣ και ο διαχειριστής της, επίτιμος δημότης του Δήμου Καλαβρύτων, κος Αθανάσιος Μαρτίνος, με επιστολή πρότασή του, προς το Δήμαρχο Καλαβρύτων, κ. Γιώργο Λαζουρά, γνωστοποίησε ότι, προτίθεται να προβεί στη δωρεά ενός καινούργιου εκχιονιστικού μηχανήματος / φορτηγού οχήματος τύπου MAN TGM 18.290 4×4 BB, αποδεχόμενος, σχετικό αίτημα, του Δημάρχου Καλαβρύτων 

Το εκχιονιστικό αυτό μηχάνημα, φορτηγό, θα παραδοθεί στο Δήμο Καλαβρύτων, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2018.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, μόλις έλαβε την παραπάνω επιστολή, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ, την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία πολιτιστικού και κοινωνικού έργου ΑΙΓΕΑΣ και το διαχειριστή της και επίτιμο δημότη του ιστορικού Δήμου μας, κο Αθανάσιο Μαρτίνο, για την εξαιρετικά σημαντική και πολύτιμη προσφορά και δωρεά τους στο Δήμο μας. Η αναγκαιότητα ενός εκχιονιστικού μηχανήματος, για τις ανάγκες του Χιονοδρομικού μας Κέντρου και του Δήμου μας, το οποίο μάλιστα να συνδυάζει πολλαπλές χρήσεις ως φορτηγό κλπ, είναι επιτακτική και αδήριτη. Αυτή την ανάγκη, μας ικανοποίησε, η ευγενική και μεγαλόδωρη δωρεά της ΑΜΚΕ ΑΙΓΕΑΣ, επιβεβαιώνοντας, κατά τον καλύτερο τρόπο, τον κοινωφελή κοινωνικό και αλληλέγγυο, στις ανάγκες των πολλών, χαρακτήρα της επιχειρηματικότητας.

Παράλληλα, η δωρεά αυτή, μαζί με άλλες, που έχει πραγματοποιήσει η ΑΜΚΕ ΑΙΓΕΑΣ, σε φορείς του Δήμου μας (Ιερούς ναούς, το Δημοτικό μας Μουσείο, το Νοσοκομείο κλπ.) αποδεικνύει, το σημαίνοντα και καθοριστικό ρόλο των μεγάλων ευεργετών, δωρητών και χορηγών, ιδίως στη σημερινή δύσκολη οικονομική κατάσταση».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο