Πάτρα: Αγωνιστικό αυτοκίνητο τραυμάτισε σοβαρά 6χρονο παιδί στο κεφάλι (vid)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή 19/9/21 το μεσημέρι λίγο μετά τις 12 στο κέντρο της Πάτρας όταν κατά τη διάρκεια αγώνα του PICK δύο καρτ τράκαραν μεταξύ τους και το ένα από τη σύγκρουση απογειώθηκε και χτύπησε στα κάγκελα, τα οποία τραυμάτισαν ένα παιδί στο κεφάλι.

[iframe width=”790″ height=”444″ src=”https://www.youtube.com/embed/bnWQvp_anfI” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Σταθερή παραμένει η κατάσταση του 6χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του το μεσημέρι της Κυριακής όταν έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα στην οδό Μαιζώνος ένα όχημα κάρτ, από αυτά που συμμετείχαν στο 13ο Patras International Circuit for Kart που διοργανώνεται κάθε χρόνο στους δρόμους της πόλης.

«Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο αιμάτωμα και δεν θα χρειαστεί χειρουργείο. Είμαστε αισιόδοξοι και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να επιστρέψει ο μικρός Φώτης στην οικογένειά του», σύμφωνα με τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέα Ηλιάδη.

Πέντε άτομα συνελήφθησαν από την Αστυνομία για τον τραυματισμό του 6χρονου παιδιού. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τέσσερις εκ των συλληφθέντων είναι μέλη της διοργανώτριας αρχής των αγώνων, ενώ ο πέμπτος συλληφθείς είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να τραυμάτισε τον ανήλικο.

Σε βάρος των πέντε συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της σωματικής βλάβης από αμέλεια και από υπόχρεο και το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πατρών με την αυτόφωρη διαδικασία.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Γορτυνία

Την Παρασκευή 29/03/2024 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του...

Συνελήφθησαν 62 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

Αφρικανική σκόνη: Συστάσεις από την Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα...

Καιρός: Τοπικές βροχές και αφρικανική σκόνη

Την Πέμπτη 28/03 αναμένονται αρχικά τοπικές βροχές στα δυτικά...
Μετάβαση στο περιεχόμενο