Συνελήφθη γυναίκα στην Πάτρα για απάτη κατ΄ εξακολούθηση

Η δράστιδα συστήνονταν ως μέντιουμ που λύνει μάγια και απέσπασε από γυναίκα περισσότερα από 20.000 ευρώ.

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη κατ΄ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, καθώς και απειλή.

Η δράστιδα συστήνονταν ως μέντιουμ και με διάφορα τεχνάσματα απέσπασε, σταδιακά, από ημεδαπή γυναίκα περισσότερα από 20.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, η συλληφθείσα ισχυρίστηκε στην παθούσα ότι της έχουν κάνει μάγια, τα οποία μπορούσε να λύσει έναντι χρηματικής αμοιβής. Η δράστιδα για να ισχυροποιήσει τον ψευδή ισχυρισμό της, απέστειλε με διαφορετικά στοιχεία, στην παθούσα ένα δέμα με σαπούνια και βελόνες, ενώ στη συνέχεια της ανέφερε ότι σε λίγες μέρες θα πεθάνει από τα μάγια.

Η δράστιδα εκμεταλλευόμενη την ταραχή της παθούσας, της ζητούσε συνεχώς χρήματα και της απέσπασε περισσότερα από (20.000) ευρώ, ενώ κατά την τελευταία συνάντησή τους, συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή της και κατάσχεσαν 500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της δράστιδας – μέντιουμ οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν (130) ευρώ, μια επαγγελματική κάρτα, σταυρό, δύο αγαλματίδια με αιγυπτιακό και κινέζικο σχέδιο, Καινή Διαθήκη, Κοράνι και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τουρισμός για Όλους 2024: Παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις

Μέχρι τις 8 Απριλίου έλαβε παράταση η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο...

Κορινθία: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.3.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς...

Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών appeared first on .
Μετάβαση στο περιεχόμενο