Πρόστιμα 30.000 ευρώ σε δύο άνδρες για διοργάνωση εκδηλώσεων με υπεράριθμα άτομα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δυο ανδρών για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Στους άνδρες επιβλήθηκαν δυο διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους (30.000) ευρώ, για διοργάνωση εκδηλώσεων με υπεράριθμα άτομα.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, διατάραξη κοινής ησυχίας και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, πριν από έξι ημέρες το βράδυ στην Κάτω Αχαΐα, πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τους οποίους διαπιστώθηκε ότι οι δυο άνδρες είχαν διοργανώσει κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμοι), στις οποίες συμμετείχαν προσκεκλημένοι, ο αριθμός των οποίων υπερέβαινε το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, (περισσότερα από 400 άτομα) παραβιάζοντας με αυτό τον τρόπο, τα μέτρα για την πρόληψη ασθενειών.

Επιπλέον, οι δυο διοργανωτές διατάρασσαν την κοινή ησυχία, αναπαράγοντας μουσική, προερχόμενη από στερεοφωνικά συγκροτήματα, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν καταλάβει το οδόστρωμα, παρακωλύοντας τη κυκλοφορία των οχημάτων.

Παράλληλα, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας βεβαιώθηκαν στους δυο άνδρες διοικητικά πρόστιμα, ύψους (13.800) και (16.200) ευρώ αντίστοιχα, τα οποία επιδόθηκαν χθες (18.9.2020).

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο