Το Ice Park Πάτρας πλημμύρισε από κόσμο τις μέρες των Χριστουγέννων (pic)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεκάδες Πατρινοί φόρεσαν τα πατινάζ τους…

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/aHVETdJt_2M” frameborder=”0″ gesture=”media” allow=”encrypted-media” allowfullscreen ]

Κοσμοπλημμύρα επικράτησε το διήμερο των Χριστουγέννων, ανήμερα την Δευτέρα και την επομένη την Τρίτη, στο Ice Park Πάτρας, στην Veso Mare.

Δεκάδες Πατρινοί πέρασαν μαζί με την παρέα και τις οικογένειες τους μία βόλτα από το παγοδρόμιο που έχει στηθεί εδώ και μέρες στην Veso Mare και δεν δίστασαν να φορέσουν τα πέδιλα τους, δοκιμάζοντας τις ικανότητες τους πάνω στον πάγο.

Έδωσαν, έτσι, μία άλλη πτυχή στα φετινά Χριστούγεννα, πιο συναρπαστική, γεμάτη από αδρεναλίνη, διασκεδάζοντας στον πάγο, σε έναν υπέροχο και όμορφο παγοδρόμιο που αποδείχτηκε φιλόξενο για όλους.

Το Ice Park Πάτρας, βλέπετε, ταιριάζει με το κλίμα των Χριστουγέννων και την ατμόσφαιρα της γιορτής που υπάρχει παντού γύρω μας αυτές τις μέρες, προσφέροντας στους φίλους του μοναδικές στιγμές που θα έχουν να θυμούνται για μία ζωή.

{gallery}ice parck patra{/gallery}

patrasevents.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο