Νοεμβρίου 27, 2017

Προβολή ταινίας-ντοκιμαντέρ για την ζωή της Μαρίας Κάλλας στην Πάτρα!(pics)

Προβολή ταινίας-ντοκιμαντέρ για την ζωή της Μαρίας Κάλλας πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Πατρών με τη Μεσσηνιακή Αμφικτυονία στο θέατρο Πάνθεον στην Πάτρα.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Αχαϊκού Συλλόγου Μεσσηνιών Παπαφλέσσας στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προβολή της ταινίας-ντοκιμαντέρ για της ζωή της Μαρίας Κάλλας κατόπιν συνεργασίας του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Πατρών με τη Μεσσηνιακή Αμφικτυονία.

Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους οι:

-κύριος Μητρόπουλος Υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας
-κα Κονιδάρη υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ Αχαΐας
-κος Βαρβαρίγος Πρόεδρος των Ζακυνθινών της Πάτρας
-κύριος Τσιλιμέκης πρώην Πρόεδρος Ευρυτάνων
-κύριος Αγγελόπουλος αντιπρόεδρος Καλαβρυτινών
-κυρία Καψάσκη ταμίας Ζακυνθινών
-κύριος Τσομπανίδης ταμίας του Δ.Σ των Εικαστικών Καλλιτεχνών της Πάτρας
-κυρία Λειβαδά υπεύθυνη Κοινωνικών σχέσεων του Δ.Σ των Εικαστικών Καλλιτεχνών της Πάτρας. Δυναμικό παρών έδωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας κυριος Τσόκας,η πρωταγωνίστρια κυρια Καμβυσίδη και ο κυριος Μπαζίγος Γραμματέας της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας.


Επικράτησε ιδιαίτερο κλίμα συγκίνησης και χαράς. Ως αναμνηστικό δώρο δόθηκε στην Πρόεδρο του Συνδέσμου κυρία Λαμπούση ένα μαντήλι μεταξωτό Καλαματιανό ως είθισται για την εθελοντική πρωτοβουλία της προβολής της ταινίας ενώ η ίδια χαρακτηριστικά δήλωσε για τη Μαρία Κάλλας: " Όταν οι Μύθοι μιλούν, οι πραγματικότητες απλά σωπαίνουν". Ο κύριος Μπαζίγος δήλωσε: "Και με ψίχουλα γίνονται θαύματα ", ενώ ο κύριος Τσόκας και η κυρία Καμβισίδη ιδιαίτερα συγκινημένοι μίλησαν αναλυτικά για την υλοποίηση και αποπεράτωση της ταινίας με τη συμμετοχή 250 εθελοντών και άνω πιστοποιώντας την προσφορά τους στην Τέχνη και στον Πολιτισμό.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr