Τοποθέτηση ΑΤΜ στα πρώην δημαρχεία των Δημοτικών Ενοτήτων Μόβρης, Λαρίσου και Ωλενίας

Εντός άμεσου χρονικού διαστήματος αναμένεται η τοποθέτηση ΑΤΜ στα πρώην δημαρχεία  των Δημοτικών Ενοτήτων Μόβρης, Λαρίσου και Ωλενίας.

Κατόπιν σχετικού αιτήματος της Δημοτικής Αρχής για την τοποθέτηση Αυτόματων  Μηχανημάτων Ανάληψης Μετρητών στις Δημοτικές Ενότητες πλην της έδρας του Δήμου,  το οποίο αποτελεί στοίχημα των προσδοκιών της ύστερα και από την σωρεία αιτημάτων των πολιτών,  ξεκινούν οι πρέπουσες διαδικασίες από πλευράς των τραπεζών για την μελέτη και την τελική τοποθέτησή τους.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος , στην επιστολή του προς του Διευθυντές των τραπεζικών καταστημάτων που εδρεύουν στην Κάτω Αχαΐα εν ολίγοις αναφέρει τα εξής:

   « Όπως  γνωρίζετε ο  καλλικρατικός Δήμος Δυτικής Αχαΐας είναι αποτέλεσμα  της ένωσης των τεσσάρων πρώην καποδιστριακών Δήμων Δύμης με 10.227 κάτοικους  Λαρίσου με 5.650 κάτοικους, Μόβρης με 4.605 κάτοικους  & Ωλενίας με 5.434 κάτοικους και συνεπώς ως γίνεται αντιληπτό καλύπτει πολύ μεγάλη επικράτεια τόσο χιλιομετρικά όσο και πληθυσμιακά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την θερινή περίοδο ο πληθυσμός σχεδόν διπλασιάζεται.

Η έως τώρα εξυπηρέτηση των οικονομικών συναλλαγών και εκκρεμοτήτων των συμπολιτών μας που κατοικούν στις Δ.Ε Μόβρης, Λαρίσου και Ωλενίας γίνεται μόνο από τα τραπεζικά καταστήματα και τα ΑΤΜ  που υπάρχουν στην έδρα του Δήμου, την Κάτω Αχαΐα.

Κατόπιν τούτου καταλαβαίνετε πως  για την ευκολότερη εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας (ειδικά αυτών που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές, καθώς υπάρχουν και κοινότητες που απέχουν ακόμη και 40 λεπτά από την Κ.Αχαΐα)  καθίσταται αναγκαία η  τοποθέτηση ΑΤΜ  της Τράπεζας που εκπροσωπείτε,  στα Δημοτικά κτίρια (πρώην Δημαρχεία) των παραπάνω  Δ.Ε που έχουν ως έδρες τις Τοπικές Κοινότητες  (πρώην έδρες Δήμων) Σαγαίικα, Λάππα και Λουσικά αντίστοιχα».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το  παραπάνω αίτημα έχει αποσταλεί και αναμένεται η έγκρισή του από τα κεντρικά καταστήματα των τραπεζών κατόπιν και των θετικών εισηγήσεων των τοπικών διευθυντών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο