Παραδόθηκε το Δημοτικό Σχολείο Λάππα. Απ. Κατσιφάρας: «Το μέλλον του τόπου μας είναι τα παιδιά μας»

Παραδόθηκε το νέο σχολικό συγκρότημα του Δημοτικού Λάππα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Απόστολος Κατσιφάρας με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, Χρήστο Νικολάου, αντιπεριφερειάρχες και αντιδημάρχους του Δήμου ξεναγήθηκαν από στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΔΕ στους χώρους του υπερσύγχρονου σχολικού συγκροτήματος.

«Ένα ακόμα σχολείο, το Δημοτικό Σχολείο Λάππα, παραδίδεται στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας και θα υποδεχθεί τα παιδιά μας τη Δευτέρα το πρωί. Στόχος μας ήταν και παραμένει να διεκδικούμε, σχεδιάζουμε, να υλοποιούμε και να παραδίδουμε έργα λειτουργικά και ωφέλιμα για τις τοπικές κοινωνίες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, κατά την παράδοση του νέου σχολικού συγκροτήματος του Δημοτικού Λάππα.

Ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Κατσιφάρας, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο και πρόεδρο του Συμβουλίου Αγροτικής Ανάπτυξης, Διονύσιο Μαυρόγιαννη, το Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, Χρήστο Νικολάου, και αντιδημάρχους, ξεναγήθηκαν από στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΔΕ στους χώρους του υπερσύγχρονου σχολικού συγκροτήματος, που υλοποιήθηκε από το ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας με προϋπολογισμό 2,4 εκατ. ευρώ.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2017 20:07

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia

© 2017 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr