Παραδόθηκε το Δημοτικό Σχολείο Λάππα. Απ. Κατσιφάρας: «Το μέλλον του τόπου μας είναι τα παιδιά μας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραδόθηκε το νέο σχολικό συγκρότημα του Δημοτικού Λάππα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Απόστολος Κατσιφάρας με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, Χρήστο Νικολάου, αντιπεριφερειάρχες και αντιδημάρχους του Δήμου ξεναγήθηκαν από στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΔΕ στους χώρους του υπερσύγχρονου σχολικού συγκροτήματος.

«Ένα ακόμα σχολείο, το Δημοτικό Σχολείο Λάππα, παραδίδεται στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας και θα υποδεχθεί τα παιδιά μας τη Δευτέρα το πρωί. Στόχος μας ήταν και παραμένει να διεκδικούμε, σχεδιάζουμε, να υλοποιούμε και να παραδίδουμε έργα λειτουργικά και ωφέλιμα για τις τοπικές κοινωνίες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, κατά την παράδοση του νέου σχολικού συγκροτήματος του Δημοτικού Λάππα.

Ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Κατσιφάρας, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο και πρόεδρο του Συμβουλίου Αγροτικής Ανάπτυξης, Διονύσιο Μαυρόγιαννη, το Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, Χρήστο Νικολάου, και αντιδημάρχους, ξεναγήθηκαν από στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΔΕ στους χώρους του υπερσύγχρονου σχολικού συγκροτήματος, που υλοποιήθηκε από το ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας με προϋπολογισμό 2,4 εκατ. ευρώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Σποραδικές βροχές και καταιγίδες

Παραμένει συννεφιασμένος ο καιρός σχεδόν σε όλη τη χώρα...

To KAA ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ αναζητά Quality Assurance Specialist

Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παλλάδιον,  είναι ένας χώρος...

Τροχαίο ατύχημα στην Τρίπολη – Σύγκρουση ΙΧ με μηχανάκι (pics)

Τροχαίο ατύχημα με έναν τραυματία σημειώθηκε νωρίς το πρωί...

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου Με εκπροσώπους μαθητών από το Επαγγελματικό Λύκειο Γυθείου συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, κ. Πέτρος Ανδρεάκος. Οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη συνδρομή του Δήμου στην εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποίησαν αλλά και τη για τη συνολική στήριξη του στα ζητήματα της

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο