Πάτρα | Ο 20χρονος που σκοτώθηκε με τη μηχανή είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο ένα χρόνο πριν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H μοίρα έχει παίξει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι μέσα σε λιγότερο από εννέα μήνες στην Πάτρα, για τον 20χρονο που σκοτώθηκε την Τρίτη σε τροχαίο με την μηχανή στην Ελ. Βενιζέλου

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, στα μέσα του περασμένου Αυγούστου, ο συνταξιούχος αστυνομικός Αλέκος Γιαννόπουλος πήγαινε να αγοράσει ψωμί στον γειτονικό φούρνο, στην Ακρωτηρίου και Λαγκαδά.

Στην συνέχεια, ένα μηχανάκι που οδηγούσε ο 19χρονος τον παρέσυρε.

Ο ηλικιωμένος, δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Οδηγός της μηχανής ήταν ο Αντώνης Δ., ο νεαρός που έχασε την ζωή του το βράδυ της Τρίτης (23/5) σε τροχαίο στη Βενιζέλου.

Ο 20χρονος είχε υποστεί σοκ από εκείνο το θανατηφόρο τροχαίο με την παράσυρση πεζού. Ποιος θα το πίστευε ότι λίγους μήνες μετά θα έβρισκε τον θάνατο, σε ένα τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 20χρονο
Υπενθυμίζεται, ότι ο άτυχος νεαρός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε και «καρφώθηκε» πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ο νεαρός που κατά πληροφορίες δεν φορούσε κράνος, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και παρά τις προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή, κατέληξε σε νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.

Πηγή: iefimerida.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο