Νοεμβρίου 28, 2020

Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Πάτρα για αθλητική βία

Ιουνίου 09, 2020

Οι δράστες συμμετείχαν σε ομάδα 30 ατόμων περίπου, που επιτέθηκαν σε σύνδεσμο φιλάθλων.

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αθλητική βία, διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και βεγγαλικά και απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Παράλληλα, έχουν ταυτοποιηθεί τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας δύο ακόμη ανδρών συνεργών των δραστών, οι οποίοι αναζητούνται για να συλληφθούν.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες συμμετείχαν σε ομάδα τριάντα περίπου ατόμων, που μετέβησαν με δίκυκλα σε σύνδεσμο φιλάθλων και επιτέθηκαν σε συγκεντρωμένους φιλάθλους.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, οι οποίοι πραγματοποίησαν επέμβαση για την αποκατάσταση της τάξης και συνέλαβαν τους δύο δράστες, ενώ στον τόπο του περιστατικού βρήκαν και κατάσχεσαν δύο πτυσσόμενους σουγιάδες, υπολείμματα ναυτικής φωτοβολίδας και τρία δίκυκλα.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δύο δραστών, που έχουν ταυτοποιηθεί, καθώς και την ταυτοποίηση των υπόλοιπων συνεργών τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr