Εργασίες συντήρησης και καθαρισμού της εισόδου της Πάτρας από συνεργεία της Περιφέρειας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εργασίες συντήρησης και καθαρισμού στην είσοδο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Αθηνών, όπως και σε άλλα κομβικά σημεία, πραγματοποιούν τις τελευταίες ημέρες συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

«Πρόκειται για συστηματικές παρεμβάσεις στοιχειώδους συντήρησης και καθαρισμού σημαντικών κόμβων, οδών και άλλων σημείων σε ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Βελτιώνουμε την εικόνα στις εισόδους των πόλεων, παρεμβαίνουμε βελτιώνοντας πρωτίστως την οδική ασφάλεια» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας.

ergasies patra

Νωρίς σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2018 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού στις διαχωριστικές νησίδες στις εισόδους της Πάτρας, όπου τα συνεργεία έδωσαν προτεραιότητα λόγω της υψηλής επισκεψιμότητας που αναμένεται να έχει η πόλη κατά το τελευταίο τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού.

ergasies patra 1

Αντίστοιχες παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.  Αφορούν κυρίως τον καθαρισμό συγκεκριμένων σημείων, το κλάδεμα δέντρων, θάμνων και φυτών, αποκαταστάσεις βλαβών στο αυτόματο ποτιστικό σύστημα, καθώς και απομάκρυνση σκουπιδιών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο