Εργασίες συντήρησης και καθαρισμού της εισόδου της Πάτρας από συνεργεία της Περιφέρειας

Εργασίες συντήρησης και καθαρισμού στην είσοδο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών - Αθηνών, όπως και σε άλλα κομβικά σημεία, πραγματοποιούν τις τελευταίες ημέρες συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

«Πρόκειται για συστηματικές παρεμβάσεις στοιχειώδους συντήρησης και καθαρισμού σημαντικών κόμβων, οδών και άλλων σημείων σε ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Βελτιώνουμε την εικόνα στις εισόδους των πόλεων, παρεμβαίνουμε βελτιώνοντας πρωτίστως την οδική ασφάλεια» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας.

ergasies patra

Νωρίς σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2018 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού στις διαχωριστικές νησίδες στις εισόδους της Πάτρας, όπου τα συνεργεία έδωσαν προτεραιότητα λόγω της υψηλής επισκεψιμότητας που αναμένεται να έχει η πόλη κατά το τελευταίο τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού.

ergasies patra 1

Αντίστοιχες παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.  Αφορούν κυρίως τον καθαρισμό συγκεκριμένων σημείων, το κλάδεμα δέντρων, θάμνων και φυτών, αποκαταστάσεις βλαβών στο αυτόματο ποτιστικό σύστημα, καθώς και απομάκρυνση σκουπιδιών.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia

© 2017 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr