Δεκεμβρίου 19, 2018

Μαθητές Δημοτικού Σχολείου γνώρισαν το επάγγελμα του αστυνομικού

220 μαθητές του 32ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών γνώρισαν μέσα από μια βιωματική δραστηριότητα το αστυνομικό έργο.

Το 32ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, επισκέφθηκαν αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και της ομάδας αστυνομικών σκύλων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αστυνόμος Β΄ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Ιγνάτιος, μέσα από μια βιωματική δραστηριότητα ανέπτυξε σε 220 μαθητές του 32ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, το επάγγελμα του αστυνομικού.

Οι μικροί μας φίλοι είχαν την δυνατότητα να ανακαλύψουν την βασική δομή της Ελληνικής Αστυνομίας και τις ειδικότερες Υπηρεσίες της, μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, ενώ παράλληλα απαντήσαμε στις απορίες τους για το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επίσης, στο προαύλιο του Σχολείου ενημερώθηκαν βιωματικά από τον Υπαστυνόμο Α΄ Φώτου Θεόκριτο και τον Ανθυπαστυνόμο ΔΟΥΒΡΗ Παναγιώτη, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, καθώς και από τον Αρχιφύλακα ΤΣΙΑΚΑΛΟ Γεώργιο, συνοδό – χειριστή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης εκρηκτικών υλών «ΡΟΚΙ», για το έργο των Υπηρεσιών τους.

Υπογραμμίζεται ότι, η Ελληνική Αστυνομία στη Δυτική Ελλάδα, θα συνεχίσει να διοργανώνει, ενημερωτικές – εκπαιδευτικές δράσεις, συνεργαζόμενη με όλους τους Φορείς και τις Αρχές της περιοχής μας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών και κυρίως της νεολαίας μας.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr