Νοεμβρίου 24, 2020

Στο τραπέζι συζητήσεων το στέγαστρο μεταξύ 7ου ορόφου και νέας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών

Σεπτεμβρίου 03, 2018

Η κατασκευή στεγάστρου μπροστά στον 7ο όροφο που συνδέεται με τη νέα πτέρυγα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», ήταν το θέμα που τέθηκε στο τραπέζι συζητήσεων κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 στο Γραφείο του Περιφερειάρχη, μεταξύ του Απόστουλου Κατσιφάρα και του Διοικητή του Νοσοκομείου Θόδωρου Σερεμέτη, με σκοπό την ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας εξέφρασε τη βούληση της Περιφέρειας να συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος, καθώς και την αναγκαιότητα επίλυσης του συγκεκριμένου θέματος που θα συμβάλλει καθοριστικά στην βελτίωση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών προς τους ασθενείς, οι οποίοι, σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών, δεν προστατεύονται.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Θόδωρος Σερεμέτης ανέφερε ότι «το συγκεκριμένο έργο είναι απαραίτητο και μεγάλη ανάγκη για τη λειτουργία του Νοσοκομείου».

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υποβληθεί το επόμενο 10ήμερο Τεχνικό Δελτίο από το Νοσοκομείο σε συνεργασία με την Περιφέρεια, προκειμένου να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Υπηρεσίες της Περιφέρειας θα επισκεφθούν το χώρο για το σχεδιασμό του έργου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Πετρόπουλος, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Ελένη Σπυράκη και στελέχη του Νοσοκομείου.

sinantisi katsifaras nosokomio patron

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 13:23

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr