Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας με τη Συντεχνία Αρτοποιών Πατρών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζητήματα επιχειρηματικότητας και εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς συζητήθηκαν στη διάρκεια πρόσφατης συνάντησης που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστας Καρπέτας με τον  πρόεδρο της Συντεχνίας Αρτοποιών Πατρών Αθανάσιο Γ. Ντούβα, τον αντιπρόεδρο Νικόλαο Κ. Λιαρή, τον γενικό γραμματέα Κωνσταντίνο Αντ. Τηλιγάδη και τον ταμία Επαμεινώνδα Γ. Ανδρεόπουλο.

Ο κ. Καρπέτας ενημέρωσε τα μέλη της Συντεχνίας ότι στις προτεραιότητες που έχει θέσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για το 2018, περιλαμβάνεται η  επιχειρηματικότητα με επίκεντρο την καινοτομία. Πρόσθεσε ότι αναμένεται να  ανοίξουν  προσκλήσεις για τομείς όπως  η έξυπνη εξειδίκευση, η ενέργεια, τα προηγμένα υλικά, ο τουρισμός, η αγροτική οικονομία.

«Είναι χρήσιμο να βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή με την επιχειρηματική κοινότητα προκειμένου να καταδεικνύονται οι πραγματικές ανάγκες της, με απώτερο στόχο τη στήριξη της επιχειρηματικότητας» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, θυμίζοντας ότι μαζί με τον  Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα προ ημερών ολοκλήρωσαν τον κύκλο επαφών με τα τρία Επιμελητήρια Δυτικής Ελλάδας τονίζοντας τη σημασία των συνεργασιών για την ενεργοποίηση των παραγωγικών δυνάμεων της περιοχής. Στην ίδια κατεύθυνση εντάσσεται και η «Συμμαχία», το δίκτυο φορέων που έχει συγκροτηθεί  και  αποτελεί τον κινητήριο μοχλό για δημιουργικές πρωτοβουλίες στον χώρο της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο