Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας με τη Συντεχνία Αρτοποιών Πατρών

Ιανουαρίου 30, 2018
Ζητήματα επιχειρηματικότητας και εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς συζητήθηκαν στη διάρκεια πρόσφατης συνάντησης που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστας Καρπέτας με τον  πρόεδρο της Συντεχνίας Αρτοποιών Πατρών Αθανάσιο Γ. Ντούβα, τον αντιπρόεδρο Νικόλαο Κ. Λιαρή, τον γενικό γραμματέα Κωνσταντίνο Αντ. Τηλιγάδη και τον ταμία Επαμεινώνδα Γ. Ανδρεόπουλο.

Ο κ. Καρπέτας ενημέρωσε τα μέλη της Συντεχνίας ότι στις προτεραιότητες που έχει θέσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για το 2018, περιλαμβάνεται η  επιχειρηματικότητα με επίκεντρο την καινοτομία. Πρόσθεσε ότι αναμένεται να  ανοίξουν  προσκλήσεις για τομείς όπως  η έξυπνη εξειδίκευση, η ενέργεια, τα προηγμένα υλικά, ο τουρισμός, η αγροτική οικονομία.

«Είναι χρήσιμο να βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή με την επιχειρηματική κοινότητα προκειμένου να καταδεικνύονται οι πραγματικές ανάγκες της, με απώτερο στόχο τη στήριξη της επιχειρηματικότητας» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, θυμίζοντας ότι μαζί με τον  Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα προ ημερών ολοκλήρωσαν τον κύκλο επαφών με τα τρία Επιμελητήρια Δυτικής Ελλάδας τονίζοντας τη σημασία των συνεργασιών για την ενεργοποίηση των παραγωγικών δυνάμεων της περιοχής. Στην ίδια κατεύθυνση εντάσσεται και η «Συμμαχία», το δίκτυο φορέων που έχει συγκροτηθεί  και  αποτελεί τον κινητήριο μοχλό για δημιουργικές πρωτοβουλίες στον χώρο της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

logofootermedia