Ομόφωνη η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον εκσυγχρονισμό του Χιονοδρομικού Καλαβρύτων (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ομόφωνα εγκρίθηκε η πρόταση εκσυγχρονισμού του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, με προϋπολογισμό 19,4 εκατομμυρίων ευρώ, κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που συνεκλήθη σήμερα Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018, στην Πάτρα.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/VvuTXdrwRr0″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, στην τοποθέτηση του κατά την συζήτηση του θέματος,  εστίασε στον αναπτυξιακό ρόλο του Κέντρου όχι μόνο σε ό,τι αφορά στον τουριστικό του χαρακτήρα αλλά στην εν γένει συμβολή του στην οικονομική ζωή της περιοχής.

Η πρόταση της Περιφέρειας, μετά την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, θα υποβληθεί για την έγκριση της χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Προβλέπει δε την προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση, την βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου, βελτιώσεις αναβατήρων, βοηθητικά συστήματα, σύστημα ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίων, αναβάθμιση και αντικατάσταση χιονοστρωτήρων, όπως επίσης παρεμβάσεις ανασχεδιασμού στις πίστες και προμήθεια και εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού και δικτύων.

«Απαντούμε, έτσι, στις σύγχρονες ανάγκες του Χιονοδρομικού μέσα από μια δέσμη έργων που αθροιστικά αποτελούν την μεγαλύτερη παρέμβαση μετά την κατασκευή του εδώ και 30 χρόνια», σημείωσε ο κ. Κατσιφάρας.

Παρών στην συνεδρίαση ήταν και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς ο οποίος, παίρνοντας τον λόγο, χαρακτήρισε ιστορική την απόφαση του Σώματος. 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο