Σε ιδιώτη ανατίθεται η μεταφορά των μαθητριών από το χωριό Μπόσι Καλαβρύτων

Ιανουαρίου 30, 2018
Σε ιδιώτη μεταφορέα ανέθεσε  η Οικονομική Επιτροπή της  Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τα  δρομολόγια  μεταφοράς των μαθητριών από το χωριό Μπόσι του Δήμου Καλαβρύτων στο  Δημοτικό  Σχολείο Καλαβρύτων.

Προηγήθηκε διαπραγμάτευση ενώπιον της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, δεδομένου ότι όλες οι προηγούμενες διαδικασίες (διαγωνισμοί με επαγγελματίες μεταφορείς) απέβησαν άκαρπες, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος.

Κατά την  6η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε σήμερα  Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018, αποφασίστηκε η ανάθεση της μεταφοράς των μαθητριών στον Λεωνίδα Αντ. Μπάτσικα, αγρότη από το Μουρίκι Καλαβρύτων, ο οποίος αναλαμβάνει τη μεταφορά με δικό του όχημα.

«Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν σύντομα. Αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες, ο ανάδοχος θα ειδοποιηθεί από την υπηρεσία» ανέφερε ως προς τα διαδικαστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Παναγιώτης Μπράμος, επισημαίνοντας ότι χρειάστηκε να ξεπεραστούν αρκετά γραφειοκρατικά ζητήματα, γι αυτό και υπήρξε καθυστέρηση  έως ότου βρεθεί λύση και κατέληξε: «Επιμείναμε στο στόχο, έχοντας ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μια αρχή, ότι η μόρφωση αποτελεί ένα αναφαίρετο δικαίωμα του ανθρώπου. Η πρόσβαση στην Δημόσια Εκπαίδευση αποτελεί κατοχυρωμένο δικαίωμα όλων των παιδιών. Αναλάβαμε να βρούμε λύση και εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια». 

logofootermedia