Αγώνας Crosscar στις Ρέντες Ερυμάνθου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ergo X plus KOIN.Σ.Ε.Π. Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει αγώνα CROSSCAR στις Ρέντες του Δήμου Ερύμανθου στις 4 και 5 Ιουνίου 2021.

Ο αγώνας είναι ατομικός, όλοι οι συμμετέχοντες διαγωνίζονται για την ταχύτερη χρονικά διέλευση της και προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ατομικής Χρονομέτρησης πίστας. Ο αγώνας είναι εξαιρετικής σημασίας για τους συμμετέχοντες καθώς είναι ο εναρκτήριος αγώνας του πρωταθλήματος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος, αναφέρει: «Είναι σημαντικό για την περιοχή μας να λαμβάνουν χώρα τέτοιες διοργανώσεις που αναδεικνύουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό καθώς και τη διαρκή προσπάθεια των αθλητών για υψηλότερους στόχους. Επιπλέον με τη συμμετοχή της η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας καθιστά την περιοχή ως αξιόπιστο φορέα οργάνωσης και συνδιοργάνωσης αθλητικών δραστηριοτήτων, κατάλληλη και επαρκή να φιλοξενήσει και να στηρίξει διοργανώσεις κύρους και υψηλού συναγωνισμού».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας. Αναλυτικά Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών και ομαλού εκκινητή στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο