Δίωξη στον Δήμαρχο Αιγίου για τα σκουπίδια – Παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος και υποβάθμιση περιβάλλοντος κατ’εξακολούθηση, ασκήθηκε το πρωί της Τετάρτης από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου κατά του Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Θανάση Παναγόπουλου με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με το filodimos.gr ο δήμαρχος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου, οπότε και αφέθηκε λίγη ώρα αργότερα ελεύθερος με απόφαση Εισαγγελέως, ενώ η υπόθεση θα εκδικαστεί σε λίγες μέρες στο αρμόδιο δικαστήριο.

Ο δήμαρχος κατηγορείται πως από τις 2 έως και τις 10 Απριλίου, οι αρμόδιες υπηρεσίες καθαριότητας δεν προέβησαν στην αποκομιδή των απορριμμάτων από την ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας και δεν τα μετέφεραν σε ΧΥΤΑ της Δυτικής Ελλάδας, όπως ορίζει σχετική απόφαση που έχει ληφθεί από την Αποκεντρωμένη διοίκηση Πελοποννήσου.

Ο Δήμαρχος Αιγίου καθώς επίσης οι Δήμαρχοι Αμφιλοχίας, Αγρίνιου, Μεσολογγίου, Ναύπακτου και Δυτικής Αχαΐας έχουν ραντεβού το πρωί της Πέμπτης με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη και τον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας κ. Κατσιφάρα, ώστε να αναζητηθεί πολιτική λύση στο όλο ζήτημα, που ταλανίζει εδώ και δύο μήνες τον Δήμο Αιγιαλείας σε όλη του την έκταση.

Πηγή: filodimos.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο