Εργασίες αποκατάστασης στον οδικό άξονα Δερβενάκι – Δουμενά του Δήμου Αιγιάλειας

Εργασίες αποκατάστασης από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στον οδικό άξονα Δερβενάκι – Δουμενά του Δήμου Αιγιάλειας.

Στην αποκατάσταση των εκτεταμένων ζημιών που έχουν προκληθεί από τις φυσικές καταστροφές στις υποδομές της οδού Δερβενάκι – Δουμενά, στο Δήμο Αιγιάλειας,
προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης υπέγραψε σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου.

Στον οδικό άξονα Δερβενάκι – Δουμενά παρατηρούνται καθιζήσεις ερεισμάτων και τμημάτων οδοστρώματος, βλάβες ασφαλτικών, καταπτώσεις γαιών, έμφραξη αποστραγγιστικών τάφρων, καταστροφή τεχνικών έργων αντιστήριξης πρανών και απορροής όμβριων υδάτων, αποκοπή τμημάτων οδών, κατολισθήσεις κ.ά..

Για την αποκατάσταση της βατότητας στο συγκεκριμένο τμήμα του επαρχιακού δικτύου θα γίνουν εργασίες σε τουλάχιστον 27 σημεία ώστε οι υποδομές να είναι λειτουργικές και ασφαλέστερη η κυκλοφορία των οχημάτων. Το έργο είναι προϋπολογισμού 1,7 εκατ ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο