Αχαΐα: Γυναίκα εγκλωβίστηκε σε γέφυρα στο Ρίο – Πλημμύρισε το κεντρικό κτίριο του ΕΚΑΒ (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο «μάτι» της νέας κακοκαιρίας που έχει αρχίσει να πλήττει τη χώρα, βρίσκεται η Πάτρα.

Σοβαρό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στο Ακταίο του Ρίου, με την στάθμη του νερού από την δυνατή βροχή. Οδηγοί στην κυριολεξία δεν μπορούσαν να βγουν από το αμάξι τους αφού τα νερά της βροχής είχαν φτάσει στην στάθμη του αμαξιού.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής τα φρεάτια στο Ακταίο είναι βουλωμένα όλα και οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει από αυτή την κατάσταση.

Την ίδια ώρα, σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι κινδύνευσε γυναίκα στο Ρίο, καθώς εγκλωβίστηκε στη γέφυρα.

Συγκεκριμένα, ο δρόμος κάτω από τη γέφυρα είχε πλημμυρίσει μέσα σε δέκα λεπτά και μία γυναίκα οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό της.

Τότε ένας άνδρας που ερχόταν πίσω της και είχε σταματήσει, κολύμπησε για να φθάσει κοντά της. Κατάφερε να απεγκλωβίσει τη γυναίκα, που ήταν σε κατάσταση πανικού.

Πλημμύρισε και το κεντρικό κτίριο του ΕΚΑΒ στο Ρίο

Η δυνατή βροχή προκάλεσε σημαντικά προβλήματα και στο κτίριο του ΕΚΑΒ του Ρίου.

Τα νερά μπήκαν μέσα στο κτίριο και προκάλεσαν ζημιές σε νοσηλευτικό και ιατρικό υλικό, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ανατολικής Μανής, κ. Πέτρο Ανδρεάκο, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 20 Μαΐου, συνοδευόμενοι από τη διευθύντρια του σχολείου κα Μένεγα Παναγιώτα και τις εκπαιδευτικούς του σχολείου κ.κ. Πρόκου Μαριάνθη και Τραγάκη Παρασκευή, μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου. Τα παιδιά ήθελαν να ευχαριστήσουν προσωπικά
00:00:00

Σαν σήμερα το 2005 η Έλενα Παπαρίζου κατακτά τη Eurovision

Την Eurovision κατακτά σαν σήμερα στις 21 Μαΐου του...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά. Πολλές ήταν οι συμμετοχές αθλητών καθε ηλικίας που έτρεξαν τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα αθλητή, δρομέα αντοχής και ημιαντοχής. Ο γιος του μαραθωνοδρόμου, Δημήτρης Κυριακίδης έδωσε και φέτος το  παρόν, συγχαίροντας τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύργου και τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο