Αχαΐα: Αγκαλιά έπεσαν από τα 2 μέτρα ο 25χρονος με τον 3χρονο που σκοτώθηκε – Από ανακοπή ξεψύχησε το παιδί

Για πάνω από 40 λεπτά πάλευαν με «δαίμονες» οι γιατροί του Καραμανδάνειου νοσοκομείου στην Αχαΐα, ώστε να κρατήσουν το 3χρονο παιδί στη ζωή. Παρά τις τιτάνιες προσπάθειές τους, το μικρό αγγελούδι υπέκυψε στα τραύματα που του προκλήθηκαν, όταν έπεσε από μάντρα ύψους 2 μέτρων. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το τραγικό δυστύχημα που έγινε την Τρίτη (11.11.2025) στην […]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για πάνω από 40 λεπτά πάλευαν με «δαίμονες» οι γιατροί του Καραμανδάνειου νοσοκομείου στην Αχαΐα, ώστε να κρατήσουν το 3χρονο παιδί στη ζωή. Παρά τις τιτάνιες προσπάθειές τους, το μικρό αγγελούδι υπέκυψε στα τραύματα που του προκλήθηκαν, όταν έπεσε από μάντρα ύψους 2 μέτρων.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το τραγικό δυστύχημα που έγινε την Τρίτη (11.11.2025) στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Σπάτων στη δυτική Αχαΐα – σε απόσταση «αναπνοής» από το χωράφι που εργάζονταν η οικογένειά του. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το πως ακριβώς και το γιατί έπεσε από τη μάντρα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως έπεσε στο κενό, στην αγκαλιά του 25χρονου μακρινού συγγενή του που είχε αναλάβει και την εποπτεία του, πιθανόν μετά από παιχνίδι.

Αφού οι 2 τους έπεσαν από τα 2 μέτρα, στο σημείο σήμανε συναγερμός. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο, με τον 3χρονο να βρίσκεται σε πιο σοβαρή κατάσταση.

Έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις για τις οποίες οι γιατροί πάλεψαν μέχρι το τέλος. Η καρδούλα του ωστόσο τον πρόδωσε και έφυγε λίγες ώρες μετά -και αφού είχε διασωληνωθεί στο Καραμανδάνειο- από ανακοπή.

Ο 25χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Αχαΐας «Ο Άγιος Ανδρέας» και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η μητέρα και ο πατέρας του 3χρονου, έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στο Καραμανδάνειο, ελπίζοντας σε ένα θαύμα… Όταν οι γιατροί τους είπαν πως το σπλάχνο τους δεν τα κατάφερε, λύγισαν και ούρλιαζαν από τον πόνο, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν την τραγωδία που τους χτύπησε.

Όσον αφορά στη εξακρίβωση των συνθηκών του θανάσιμου τραυματισμού του παιδιού, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σπάρτη: Σε αναζήτηση ληστών μετά από βίαιη εισβολή σε οικία

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για...
00:08:15

Εγκαινιάστηκε η 54η Παμπελοποννησιακή Έκθεση στην Τεγέα

Πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της 54ης Παμπελοποννησιακής Έκθεσης στην Τεγέα, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας εκ των μακροβιότερων διοργανώσεων της Πελοποννήσου. Η έκθεση αποτελεί έναν θεσμό με πολυετή παρουσία, ο οποίος εστιάζει στην ανάδειξη της τοπικής παραγωγής, του πρωτογενούς τομέα και

Χρήστος Λαμπρόπουλος: Στόχος μας περισσότερες ευκαιρίες για τους ανθρώπους της Αρκαδίας- Εγκαίνια Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας

Με επίκεντρο την παραγωγή, τις μεγάλες παρεμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αρκαδία και κυρίως τη δημιουργία περισσότερων ευκαιριών για τους ανθρώπους και τη νέα γενιά, μεταφέρθηκε το αναπτυξιακό μήνυμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, από τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Χρήστο Λαμπρόπουλο, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αρκαδίας, Κώστα Μανδρώνη, στα εγκαίνια της Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας. Ο κ.