
Δήλωση του Θεόδωρου Παπαθεοδώρου Βουλευτή Αχαΐας Υπεύθυνου Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Για άλλη μία φορά το Πανεπιστήμιο και οι φοιτητές του υφίστανται τραμπουκισμούς και επιθέσεις από τους γνωστούς – άγνωστους. Τα φαινόμενα της βίας δεν πρέπει να γίνουν καθημερινότητα για το Ελληνικό Δημόσιο Πανεπιστήμιο, όπου τα Ιδρύματα και οι φοιτητές θα βρίσκονται εκτεθειμένοι στον κίνδυνο και την ανασφάλεια.
Αυτό που είναι καθημερινότητα είναι η αδράνεια και η ανοχή του Υπουργού Παιδείας και του Υπουργού Δημόσιας Τάξης, οι οποίοι μέχρι σήμερα παρακολουθούν απαθείς τα φαινόμενα βίας ενώ θα έπρεπε να αποδείξουν έμπρακτα την συνδρομή τους και τη συμπαράστασή τους στις Πανεπιστημιακές Αρχές και στους φοιτητές του ΠΑΜΑΚ. Γι’ αυτό υποστηρίζουμε με κάθε ευκαιρία ότι η πολιτική τους είναι επικίνδυνη και θα πρέπει να ανατραπεί.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ
Υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη.

