Φωκίων Ζαΐμης: «Ζητάμε επανεξέταση της απόφασης να μην διεξαχθεί το Run Greece στην Πάτρα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 

Την άμεση αντίδραση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Φωκίωνα Ζαΐμη προκάλεσε η απόφαση να μην διεξαχθεί ξανά ο αγώνας δρόμου Run Greece στην Πάτρα. Το θέμα συζητήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ και στο τραπέζι έπεσε η περίπτωση του Ναυπλίου αντί της Πάτρας, παρότι διεξάγεται στην πόλη τα τελευταία 10 χρόνια.

«Κατά τη γνώμη μου η απόφαση για αλλαγή του τόπου υλοποίησης της διοργάνωσης είναι αδικαιολόγητη. Εάν αναλογιστούμε την επιτυχημένη διεξαγωγή της διοργάνωσης στην αχαϊκή πρωτεύουσα επί δέκα συναπτά έτη, τη μεγάλη συμμετοχή αθλητών και φίλων του αθλητισμού, αλλά και το γεγονός ότι  η Πάτρα είναι μεγαλύτερη πόλη από το Ναύπλιο. Εκτιμώ ότι η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ θα πρέπει να φέρει εκ νέου στο Δ.Σ. το θέμα προς συζήτηση και να επανεξετάσει σοβαρά την απόφαση», τόνισε ο κ. Ζαΐμης λέγοντας ότι για την Αχαΐα κάθε διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός έχει ιδιαίτερη σημασία για την περιοχή αλλά και τους πολίτες που συμμετέχουν σ’ αυτή. Πάντως, για το θέμα εστάλη κοινή επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αχαΐας, Φωκίωνα Ζαΐμη και του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Παναγιώτη Αντωνόπουλου προς την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο