Δημήτρης Παυλής: ζήτησε υπομονή από τους πολίτες, υποσχέθηκε μόνιμη λύση για τα απορρίμματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκτακτη συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, που μεταξύ άλλων υποσχέθηκε μόνιμη λύση στο πρόβλημα των απορριμμάτων.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι: Μεταφέρονται τα απορρίμματα που βρίσκονται στους δρόμους με πολύ γρήγορο ρυθμό και σε λίγες μέρες θα έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά τους.

Επίσης αναφερόμενος στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου: Ελάχιστοι στήριξαν την προσπάθεια μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο πολίτης θα κρίνει ποια είναι η στάση ευθύνης και ποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την ανέχεια του κόσμου.

Σχετικά με τις πληροφορίες ότι πολίτες θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη σχετικά με την μεταφορά στον Άγιο Βλάση : Όσοι προσφύγουν στην δικαιοσύνη να γνωρίζουν ότι ο Δήμος πάντα θα δικαιώνεται γιατί υπάρχουν όλες οι δικλείδες ασφαλείας.

Σχετικά με την προσφυγή των συλλόγων και των τοπικών φορέων του Λεβιδίου στο Σ.τ.Ε. ο κ. Παυλής ανέφερε ότι ανακοινώθηκε η απόφαση η οποία δικαιώνει τον Δήμο Τρίπολης, οπότε μπορούμε να πάμε, εάν και εφόσον χρειάζεται και το έχει ανάγκη η πόλη, τα απορρίμματα εκεί.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλαμάτα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα – Συνελήφθη 58χρονος

Χειροπέδες σε έναν 58χρονο πέρασαν οι αστυνομικοί στην Καλαμάτα...

Συλλήψεις στην Αργολίδα για κλοπές, παραμέληση ανηλίκου και φωτοβολίδες

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Συνελήφθησαν τρία...

Τολό Αργολίδας: Πυρπόλησαν το ομοίωμα του Ιούδα μέσα στη θάλασσα

Για ακόμη μια χρονιά μετά τη λειτουργία της «Αγάπης»...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο