Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας για την αθλήτρια Ευγενία Ν. Σαρρή

Για ακόμη μία φορά, η καταξιωμένη πλέον αθλήτρια Ευγενία Σαρρή από το Λεωνίδιο, μας έκανε όλους υπερήφανους κατακτώντας την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TKD ITF Εφήβων, Νεανίδων στην κατηγορία -70 Kg και ύψωσε ψηλά την ελληνική σημαία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για ακόμη μία φορά, η καταξιωμένη πλέον αθλήτρια Ευγενία Σαρρή από το Λεωνίδιο, μας έκανε όλους υπερήφανους κατακτώντας την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TKD ITF Εφήβων, Νεανίδων στην κατηγορία -70 Kg και ύψωσε ψηλά την ελληνική σημαία.

Τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα για την επιτυχία αυτή μιας και γνωρίζουμε τους κόπους και τις θυσίες της Ευγενίας Σαρρή. Μια πορεία άκρως επιτυχημένη έχει πραγματοποιηθεί έως τώρα και έπεται συνέχεια.

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην αθλήτρια, η οποία διαρκώς μας αποδεικνύει πως με σταθερή και επίμονη προσπάθεια, οι στόχοι γίνονται εφικτοί.

Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές της, στους γονείς της και γενικότερα στην οικογένειά της για την στήριξη της αθλήτριας η οποία έχει μεγάλο μέλλον μπροστά της.

Εύχομαι υγεία, δύναμη και είμαι σίγουρος ότι δεν θα αργήσει και η επόμενη μεγάλη διάκριση.

Συγχαρητήρια Ευγενία.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Ν. ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»