spot_img

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στη Μυρ­σί­νη Λακωνίας

Εν­το­πί­στη­κε, α­πό α­στυ­νο­μι­κούς του Α­στυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Γυ­θεί­ου φυ­τεί­α δεν­δρυλ­λί­ων κάν­να­βης σε α­γρο­το­δα­σι­κή πε­ρι­ο­χή του Δή­μου Α­να­το­λι­κής Μά­νης, α­πο­τε­λού­με­νη α­πό 142 δεν­δρύλ­λια κάν­να­βης.

Για την υ­πό­θε­ση αυ­τή, συ­νε­λή­φθη­σαν, χθες το με­ση­μέ­ρι, σε το­πι­κή κοι­νό­τη­τα του Δή­μου Α­να­το­λι­κής Μά­νης Λα­κω­νί­ας, α­πό α­στυ­νο­μι­κούς του Α­στυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Γυ­θεί­ου και του Τμή­μα­τος Α­σφα­λεί­ας Σπάρ­της, δύ­ο ά­το­μα η­λι­κί­ας 49 και 43 ε­τών αν­τί­στοι­χα και έ­νας 32χρονος αλ­λο­δα­πός υ­πή­κο­ος Αλ­γε­ρί­ας, για καλ­λι­έρ­γεια κάν­να­βης, ε­νώ ο 43χρονος κα­τη­γο­ρεί­ται και για κα­το­χή κρο­τί­δων.

Ει­δι­κό­τε­ρα, α­στυ­νο­μι­κοί του Α­στυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Γυ­θεί­ου εν­τό­πι­σαν αρ­χι­κά σε κα­τάλ­λη­λα δι­α­μορ­φω­μέ­νη έ­κτα­ση, σε α­γρο­το­δα­σι­κή πε­ρι­ο­χή του Δή­μου Α­να­το­λι­κής Μά­νης, φυ­τεί­α δεν­δρυλ­λί­ων κάν­να­βης, η ο­ποί­α τέ­θη­κε σε δι­α­κρι­τι­κή πα­ρα­κο­λού­θη­ση.

Στη συ­νέ­χεια, χθες το με­ση­μέ­ρι, με­τά α­πό ορ­γα­νω­μέ­νη α­στυ­νο­μι­κή ε­πι­χεί­ρη­ση, α­στυ­νο­μι­κοί του Α­στυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Γυ­θεί­ου και του Τμή­μα­τος Α­σφα­λεί­ας Σπάρ­της, συ­νέ­λα­βαν τους α­νω­τέ­ρω, που ό­πως προ­έ­κυ­ψε καλ­λι­ερ­γού­σαν α­πό κοι­νού την φυ­τεί­α, η ο­ποί­α α­πο­τε­λούν­ταν α­πό -142- δεν­δρύλ­λια κάν­να­βης, ύ­ψους α­πό 0,7 έ­ως 2,3 μέ­τρα, τα ο­ποί­α ε­κρι­ζώ­θη­καν και κα­τα­σχέ­θη­καν.

Ε­πι­πλέ­ον, σε έ­ρευ­να που έ­γι­νε στην οι­κί­α του 43χρονου, βρέ­θη­καν και κα­τα­σχέ­θη­καν -17- κρο­τί­δες.

Οι συλ­λη­φθέν­τες θα ο­δη­γη­θούν στον Ει­σαγ­γε­λέ­α Πρω­το­δι­κών Γυ­θεί­ου.

Η α­στυ­νο­μι­κή έ­ρευ­να και η προ­α­νά­κρι­ση, δι­ε­νερ­γούν­ται α­πό το Α­στυ­νο­μι­κό Τμή­μα Γυ­θεί­ου σε συ­νερ­γα­σί­α με το Τμή­μα Α­σφα­λεί­ας Σπάρ­της.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο