Το χαλάζι ισοπέδωσε μανταρίνια, πορτοκάλια και ελιές σε μεγάλη περιοχή της Αργολίδας (vid)

Τεράστιες είναι οι ζημιές από το χαλάζι που έχουν πάθει οι αγρότες ιδιαίτερα στην περιοχή του πρώην Δήμου Ασίνης του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τεράστιες είναι οι ζημιές από το χαλάζι που έχουν πάθει οι αγρότες ιδιαίτερα στην περιοχή του πρώην Δήμου Ασίνης του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα.

Οι καλλιέργειες μανταρινιών, πορτοκαλιών και ελιών στην ευρύτερη περιοχή σύμφωνα με τους αγρότες έχουν πληγεί ολοκληρωτικά από το χαλάζι που έπληξε την περιοχή στις 10 Νοεμβρίου.

Το πρωί της Τρίτης 14 Νοεμβρίου την περιοχή επισκέφθηκε ο επόπτης του ΕΛΓΑ στην Αργολίδα, ενώ συνοδευόταν από τους βουλευτές Αργολίδας, Γιώργο Γαβρήλο και Ανδρέα Πουλά, όπου επισκέφθηκαν αγροτεμάχια και είδαν από κοντά το ύψος των ζημιών.

Αίτημα όλων να τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες ώστε να υπάρξει σύντομα αποζημίωση προς τους πληγέντες αγρότες καθώς έχασαν το εισόδημα τους.

Δείτε παρακάτω σε βίντεο τι δήλωσαν οι αγρότες, οι βουλευτές, και ο επόπτης του ΕΛΓΑ:

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος