Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας νοτιοδυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων στην Καλαμάτα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στις 20 Μαρτίου ξεκινά στην Καλαμάτα και θα διαρκέσει μέχρι τις 24 του μήνα το περιφερειακό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας νοτιοδυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων 2015, με σκάφη Optimist και Laser 4.7, για αθλητές 6 έως 17 ετών.

Για την αγωνιστική διαδικασία αυτή, που θα προσελκύσει πολλούς αθλητές με τους συνοδούς τους, αλλά και επισκέπτες, ενώ θα προβάλει την Καλαμάτα και την περιοχή της, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου αύριο Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 και ώρα 13.00, στο χώρο φιλοξενίας των σκαφών, έμπροσθεν των εγκαταστάσεων του ΝΟΚ «Ποσειδών» και του ΝΑΣΚ «Αίολος».

Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας «Ο Ποσειδών» και ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Καλαμάτας «Αίολος», οι δύο ναυτικοί όμιλοι που δραστηριοποιούνται με επιτυχία στο άθλημα της ιστιοπλοΐας, έχοντας μάλιστα μακρόχρονη παράδοση και εμπειρία στον ναυταθλητισμό και στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών αγώνων. Τους αγώνες συνδιοργανώνουν ο Δήμος Καλαμάτας, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ αυτοί τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Θα μετάσχουν αθλητές από την Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου, οι δε διακρίσεις οδηγούν σε πρόκριση σε επόμενες αγωνιστικές διαδικασίες, από τις οποίες θα προκύψει η εθνική ομάδα.
Στο πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 150 αθλητές, ενώ μαζί με τα μέλη των αποστολών οι επισκέπτες στην πόλη μας θα ξεπεράσουν τους 300.
Σημειώνεται πως η Καλαμάτα διαθέτει έναν από τους καλύτερους υγρούς στίβους πανελλαδικά και φιλοδοξεί να οργανώσει το περιφερειακό πρωτάθλημα με πολύ υψηλές προδιαγραφές.

istiokal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης (8/5/2024)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Δ/νση : Αταλάντης & Λαγοπάτη – 1ος όροφος Τ.Κ. 221 32 Τρίπολη Τηλ. : 2713 - 600426 Τρίπολη 2 Μαΐου 2024 Αρ. Πρωτ.: 26 ΠΡΟΣ Τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας ΤρίποληςΚοινοποίηση: Δήμαρχο Τρίπολης κ. Τζιούμη Κωνσταντίνο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 8η Μαΐου 2024, ημέρα

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (8/5/2024)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Τρίπολη 2-5-2024 Αρ. πρωτ.: 14275ΠΡΟΣ 1) Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Τρίπολης 2) Γ.Γ. Δήμου Τρίπολης 3) Επικεφαλής παρατάξεων 4) κ. Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας ΤρίποληςΠ Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας προσκαλούμε την 8η Μαΐου
00:46:49

Τα Δημοτικά Της Ιουλίας – 14 Παραδοσιακά Τραγούδια για το Πασχαλινό γλέντι

14 από τα πιο γνωστά κι αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια...

Με κατάνυξη και ευλάβεια η περιφορά του Επιταφίου στην Πύλο

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πύλο, με την παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτη Καρβέλα, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Τάσου Σαρδέλη, του Προέδρoυ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύλου κ. Γεωργίου Κουφόγιωργα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο