7 συλλήψεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για διάφορα αδικήματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (6.10.2023) το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 65χρονη ημεδαπή, γιατί, λίγες ώρες νωρίτερα, με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από κατάστημα χρυσαφικά, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (6.10.2023) το βράδυ, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (6.10.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβάσιας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- μαχαίρι, με μήκος λάμας -10- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βοιών.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (6.10.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 50χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε -4- τσιγαριλίκια και ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -45,88- γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (6.10.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (6.10.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 55χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες (6.10.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 30χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -200- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κώστας Τζιούμης: «Στόχος η Τρίπολη να γίνεται γνωστή παντού, να αυξάνει την επισκεψιμότητά της»

Με party ολοκληρώθηκε το φετινό TEDxKlonatzidika την Κυριακή (19/5/2024) στην Τρίπολη. Παρών και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στα παιδιά επιστήμονες από την Τρίπολη τα οποία «δεν ξεχνούν και ενδιαφέρονται για την πόλη τους». Στη συνέχεια, ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε στις σημαντικές ομιλίες που έγιναν στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο και

Συνελήφθησαν 17 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στην Κορινθία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Δωρεάν Δερματολογικός Έλεγχος έναντι του Καρκίνου του Δέρματος από τους Ιατρικούς Συλλόγους, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου 

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αφορμή τη καθιέρωση του Μάϊου ως μήνας ευαισθητοποίησης για το Μελάνωμα, διοργανώνει σε συνεργασία με την Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία και τους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους  δράση προληπτικής δερματολογικής εξέτασης με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για τη νόσο, τα μέτρα πρόληψης και

Αποτελέσματα 6ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης»

Τα αποτελέσματα του 6ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» 21km Δείτε τα αποτελέσματα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο