Εκλογές 2023 | Πυρετώδεις οι προετοιμασίες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (pics-vid)

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την ομαλή εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την ομαλή εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

[iframe width=”853″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/FyZ9KNsAZsU” title=”Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τις εκλογές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen ]

Από το μεσημέρι της Τετάρτης, έχουν φτάσει στην Περιφέρεια, οι σάκοι με τα ψηφοδέλτια για όλες τις πειρφερειακές ενότητες, προκειμένου να διανεμηθούν στα εκλογικά κέντρα.

Για την εξέλιξη της διαδικασίας, μας μίλησε η Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών και Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας κ. Αγγελική Πουλοπούλου, η οποία εξήγησε πως θα διεξαχθεί η εκλογική αναμέτρηση.

ekloges proetoimasiaa

proetoimasia

ekloges proetimasia

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε συστηματικά ναρκωτικά στην Αχαΐα

Συνελήφθησαν τρία μέλη της και κατασχέθηκαν περισσότερα από 12 κιλά κάνναβης, πάνω από 530 γραμμάρια κοκαΐνης, 2.000 ευρώ, ζυγαριές ακριβείας και τρία οχήματα Το παράνομο περιουσιακό

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026: Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στον Δήμο Μεγαλόπολης

Το πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Μεγαλόπολης με έναρξη την 24η Ιουλίου και λήξη την 29η Αυγούστου θα προσφέρει ποικιλία εκδηλώσεων, για μικρούς και μεγάλους.

Τατούλης: «Η κυβέρνηση έχει προσφέρει το απόλυτο μηδέν στην Πελοπόννησο»

Σφοδρή κριτική στην Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου, αλλά και στην κυβέρνηση ασκεί, μέσω ανακοίνωσής της, η παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη, αναφερόμενη τόσο στην κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του αεροδρομίου Καλαμάτας όσο και στο νέο Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης.

ΚΥΣΕΑ: Στο επίκεντρο εξοπλιστικά προγράμματα ύψους 4,2 δισ. ευρώ

Με βασικό θέμα τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων συνεδριάζει σήμερα, στις 10:00, στο Μέγαρο Μαξίμου το ΚΥΣΕΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας αναμένεται να εισηγηθεί προγράμματα συνολικού ύψους 4,2 δισ. ευρώ.