Σύλληψη 39χρονου στην Μεσσηνία που έκανε διάρρηξη σε 11 οχήματα παραθεριστών

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου-Νέστορος, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, έντεκα (11) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών σε οχήματα παραθεριστών, τα οποία ευρίσκονταν πλησίον παραθαλάσσιων περιοχών των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Μεσσήνης Μεσσηνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου-Νέστορος, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, έντεκα (11) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών σε οχήματα παραθεριστών, τα οποία ευρίσκονταν πλησίον παραθαλάσσιων περιοχών των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Μεσσήνης Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (5.7.2023) το πρωί, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και αποπειρών αυτών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου-Νέστορος, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, πρωινές προς μεσημβρινές ώρες της 4.7.2023, σε παραθαλάσσιες περιοχές των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Μεσσήνης Μεσσηνίας, διέπραξε συνολικά οχτώ (8) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων και τρεις (3) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οχήματα.

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση είχε αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα, drone, προσωπικά έγγραφα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου-Νέστορος.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου στον Δήμο Επιδαύρου

Ο Δήμος Επιδαύρου τιμά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 2026 με δοξολογίες, καταθέσεις στεφάνων και μαθητικές παρελάσεις σε πέντε δημοτικές κοινότητες, καθώς και με σημαιοστολισμό και φωταγώγηση.

Το 1ο Sea Science Forum στις 23 Νοεμβρίου στην Αθήνα

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης διοργανώνει στην Αθήνα το 1ο Sea Science Forum, με περισσότερους από 30 ομιλητές να συζητούν επιστημονικά δεδομένα και λύσεις για την προστασία των θαλασσών.

Εργαστήριο Καινοτομίας για την ανάπτυξη ικανοτήτων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών & το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υλοποίησε για πρώτη φορά Εργαστήριο Καινοτομίας με το υπουργείο Εσωτερικών και το ΕΚΔΔΑ, όπου αναπτύχθηκε πρωτότυπο εργαλείο αυτοαξιολόγησης δεξιοτήτων καινοτομίας για στελέχη Περιφερειών.

Μελέτες πολεοδόμησης για Μπούκα και Μαυρομμάτι παρουσιάστηκαν στη Μεσσήνη

Οι μελέτες πολεοδόμησης για τη Β΄ κατοικία Μπούκας και την περιοχή ανατολικά του Μαυρομματίου παρουσιάστηκαν στο Δημαρχείο Μεσσήνης, ενώ θα ακολουθήσει δημόσια διαβούλευση διάρκειας 45 ημερών.