Φυτεία 50 δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίσθηκε στη Μεσσηνία – Αναζητούν τους καλλιεργητές

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των καλλιεργητών της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των καλλιεργητών της.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε αγροτική περιοχή του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση στην ανωτέρω περιοχή, κατά την οποία εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης, όπου καλλιεργούνταν -50- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,5- μέτρων περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν την φυτεία.

5.7.2023 messinia entopismos fyteias kannavis 3

5.7.2023 messinia entopismos fyteias kannavis 3

5.7.2023 messinia entopismos fyteias kannavis 4

5.7.2023 messinia entopismos fyteias kannavis

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κάνναβη σε δέμα οδήγησε σε δύο συλλήψεις στην Κόρινθο

Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε δύο συλλήψεις για υπόθεση κάνναβης στην Κόρινθο, όπου κατασχέθηκαν 7,7 γραμμάρια, καθώς και τη σύλληψη 43χρονου στους Γαργαλιάνους για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση.

28η Οκτωβρίου: Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια

Η Ελληνική Αστυνομία εφαρμόζει αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη τη χώρα για την 28η Οκτωβρίου και απαγορεύει την κυκλοφορία φορτηγών άνω των 3,5 τόνων σε βασικούς οδικούς άξονες.

Ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Επαρχιακή Οδό Λυγουριού Δήμαινα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην τελική τους φάση βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Επαρχιακή Οδό Νο 13, στο τμήμα Λυγουριό – Δήμαινα, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με στόχο τη βελτίωση της κυκλοφορίας και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας. Οι βασικές εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος ολοκληρώνονται, ενώ απομένει η εφαρμογή της οριζόντιας και της κατακόρυφης σήμανσης

Πως αμείβεται η εορτή της 28ης Οκτωβρίου

Η ΓΣΕΕ ενημερώνει ότι οι εργαζόμενοι που θα απασχοληθούν την 28η Οκτωβρίου, υποχρεωτική αργία, δικαιούνται προσαύξηση 75%, ενώ η αμοιβή όσων δεν εργαστούν εξαρτάται από το σύστημα και τον τρόπο πληρωμής τους.