Υπεγράφη και εκκινεί έργο ασφαλτοστρώσεων οδών στην Καλαμάτα

Υπεγράφη σήμερα, Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 από τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και τον ανάδοχο του έργου Ιωάννη Αργυράκη, σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ (Τμήμα β)», προϋπολογισμού μελέτης 297.600,00 € με ΦΠΑ 24%.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπεγράφη σήμερα, Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 από τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και τον ανάδοχο του έργου Ιωάννη Αργυράκη, σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ (Τμήμα β)», προϋπολογισμού μελέτης 297.600,00 € με ΦΠΑ 24%.

Η έκπτωση της εργολαβίας ανέρχεται στο 22%, ενώ η χρηματοδότηση θα προέλθει από τη ΣΑΤΑ 2022.

Σύμφωνα με την Τεχνική Έκθεση της μελέτης του έργου, προβλέπονται εργασίες ασφαλτοστρώσεων δρόμων της Καλαμάτας που έχουν κριθεί ως πιο φθαρμένοι. Περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- τμήματα των οδών: Ιωάννη Ψαρρέα, Ευσταθίου Καρέλια, Παν. Κάρκαλη, Παυσανία Λυκουρέζου, Ορέστη, Τροίας και Παιωνίου, Φρ. Λιάππα και Καραϊσκάκη, Επικτήτου, Αθηνών (παράπλευρη), Ορφέως, Μανιακίου έως Δ. Χατζή, Ερατούς, Πάρνηθας, Πάρνωνα, 1η παρ. Σπάρτης, Πλεύνας, Παπαναστασίου, κ.ά.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος