Νέο Οίτυλο | Συνελήφθησαν 3 άτομα ως φερόμενοι διακινητές για παράνομη μεταφορά πολιτών τρίτων χωρών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναφορικά με τον εντοπισμό συνολικά ογδόντα τεσσάρων (84) αλλοδαπών στο Νέο Οίτυλο Λακωνίας, γνωρίζεται ότι κατά την προανακριτική διαδικασία.

Aναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν ως φερόμενοι διακινητές των υπολοίπων, τρεις (03) αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για παράνομη μεταφορά κατά συναυτουργία και κατά συρροή από το εξωτερικό στην Ελλάδα πολιτών τρίτων χωρών που δεν έχουν δικαίωμα εισόδου στο ελληνικό έδαφος εκ κερδοσκοπίας κατ’ επάγγελμα από δύο ή περισσότερους που ενεργούν από κοινού, από την οποία μπορούσε να προκύψει και προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο και επήλθε θάνατος, για πρόκληση ναυαγίου, με ενδεχόμενο δόλο και παράνομη είσοδο στη χώρα υπηκόου τρίτης χώρας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο