Σοβαρός τραυματισμός παιδιού σε νηπιαγωγείο στην Κόρινθο – Καταγγελία από τους γονείς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μικρό παιδάκι τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι και δεν ειδοποίησαν ποτέ τους γονείς του σε Νηπιαγωγείο της Κορίνθου, όπως καταγγέλλει η ίδια η μητέρα.

Tο παιδί πάνω στο παιχνίδι με άλλο παιδάκι χτύπησε σοβαρά στο μάτι, με αποτέλεσμα να υποστεί τραυματική απόπτωση κερατοειδούς.

Η μητέρα καταγγέλλει τη διευθύντρια του 12ου νηπιαγωγείου Κορίνθου, ότι δεν τους ενημέρωσε για την υγεία του παιδιού τους , το οποίο πονούσε και έκλαιγε.

Το περιστατικό συνέβη σύμφωνα με την καταγγέλλουσα-μητέρα στις 9.30 το πρωί και οι ίδιοι το έμαθαν όταν πήγαν να πάρουν το παιδί τους που έκλαιγε από τους αφόρητους πόνους στη 1 το μεσημέρι που σχόλασε!

Οι γονείς κατέθεσαν μήνυση κατά της διευθύντριας του νηπιαγωγείου καθώς και σχετική αναφορά για το συμβάν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Κορινθίας. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας Κορίνθου.

Η μητέρα μίλησε για το περιστατικό στην εκπομπή Κ24Live με τη Χαρά Βαραβέρη.

Πηγή: korinthia24.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο