Δύο μεγάλες συγκεντρώσεις στην Καλαμάτα για “απόδοση ευθυνών για το έγκλημα των Τεμπών” (pics & vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δύο μεγάλες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Καλαμάτα στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων, που έχουν προκηρυχθεί πανελλαδικά.

[iframe width=”942″ height=”530″ src=”https://www.youtube.com/embed/qEMkjkuYsbs” title=”Δύο μεγάλες συγκεντρώσεις στην Καλαμάτα για "απόδοση ευθυνών για το έγκλημα των Τεμπών"” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen ]

Το Νομαρχιακό Τμήμα Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ και τα συνδικάτα του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας συγκεντρώθηκαν έξω από την έδρα του στην οδό Αριστομένους και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης. 

Μεγάλη η ανταπόκριση και στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ, όπου μέλη συνδικάτων και οργανώσεων, που πρόσκεινται σε αυτό συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία 23ης Μαρτίου και στη συνέχεια έκαναν πορεία με συνθήματα σε κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας.

Παράλληλα παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας πραγματοποίησαν και μέλη του τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου.

Σε όλες τις συγκεντρώσεις κυριάρχησαν συνθήματα και μηνύματα για απόδοση Δικαιοσύνης για το “έγκλημα των Τεμπών”, ζητώντας “να μην υπάρξει συγκάλυψη”.

klmt

klmt1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο