Κύμα αγάπης στον 20χρονο από τον Βόλο- «Γίγαντά μου πολέμησε μαζί με τους γιατρούς σου να τα καταφέρετε»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κρίσιμες ώρες περνά στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ο 20χρονος Βολιώτης φοιτητής στο ΑΠΘ, Γεράσιμος Ιάσονας Γεωργιάδης.

Ο νεαρός φοιτητής ταξίδευε στο μοιραίο «πρώτο βαγόνι» του φονικού τρένου στα Τέμπη, από το οποίο δεν γλίτωσε κανένας επιβάτης και ήταν ο μόνος ο οποίος σώθηκε σαν από θαύμα.

Από τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, ο Γεράσιμος εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και για το λόγο αυτό, γλύτωσε την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε.

Ωστόσο, η πρόσκρουση στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, για τα οποία οι γιατροί τον έχουν υποβάλει μέχρι σήμερα σε δύο χειρουργεία. Στο πλευρό του όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται οι γονείς και οι συγγενείς του. Μαζί και όλη η κοινωνία του Βόλου που βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας και προσεύχεται για το παιδί.

Ενδεικτικό του κύματος αγάπης και συμπαράστασης στον νεαρό φοιτητή που δίνει μάχη για τη ζωή του είναι τα δεκάδες μηνύματα που δέχεται στο λογαριασμό του στο facebook με ευχές να καταφέρει να βγει υγιής από αυτή τη δύσκολη μάχη.

Πηγή: magnesianews.gr

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο Μουσείο Μπενάκη η υφαντική του Γερακίου | Δημήτρης Πτωχός: Η παράδοση γίνεται δύναμη προοπτικής

Στην έκθεση υφαντικής τέχνης του Γερακίου, που φιλοξενείται στο Μουσείο Μπενάκη, παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ανάδειξης της πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου, και ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής Λακωνίας, Αθανάσιος Δαβάκης, καθώς και η Βουλευτής Λακωνίας, Νάγια Γρηγοράκου.

Έγκριση αναδόχων για επτά έργα οδικής ασφάλειας και αντιπλημμυρικής προστασίας, 3,2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Επτά παρεμβάσεις ουσίας για την οδική ασφάλεια, την αντιπλημμυρική προστασία και τη λειτουργικότητα του δικτύου, συνολικού προϋπολογισμού 3,2 εκατ. ευρώ, δρομολογεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενισχύοντας στην πράξη την καθημερινότητα των πολιτών και την ασφάλεια των μετακινήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, η Περιφερειακή Επιτροπή προχώρησε στην έγκριση αναδόχων για μια σειρά σημαντικών έργων που καλύπτουν κρίσιμες ανάγκες

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου το Tyros Run.26 George Marneris στις 9 & 10 Μαΐου

Ο Τυρός Αρκαδίας ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το διήμερο Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαΐου 2026 ένα ξεχωριστό φεστιβάλ αθλητισμού, πολιτισμού και εμπειριών, με τη διοργάνωση “Tyros Run.26 – George Marneris”. Η διοργάνωση, που πραγματοποιείται από την ΚοινΣΕπ «Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και τοπικών φορέων και συλλόγων

Η Αργολίδα φιλοξενεί το 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Με ισχυρό μήνυμα στήριξης της νέας γενιάς και της καλλιτεχνικής έκφρασης, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Απριλίου 2026, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, η κοινή συνέντευξη Τύπου για το 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην Αργολίδα από τις 23 έως και τις 26 Απριλίου. Το Φεστιβάλ αποτελεί πλέον έναν καθιερωμένο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ