Τέμπη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο μοναδικός διασωθέντας από το 1ο βαγόνι

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο της Λάρισας, ένας νεαρός άνδρας από το Βόλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο της Λάρισας, ένας νεαρός άνδρας από το Βόλο.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο της Λάρισας, ένας νεαρός άνδρας από το Βόλο. Είναι ο μοναδικός επιβάτης που διασώθηκε από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου τρένου που ήρθε σε μετωπική σύγκρουση με εμπορικό τρένο το βράδυ της Τρίτης, στα Τέμπη. «Είναι και ένα παιδί από το Βόλο που χαροπαλεύει. Είναι ένα από τα παιδιά που βρέθηκε εκτοξευμένο μέσα στα χωράφια», ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη.

Και πρόσθεσε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Με την πρώτη σύγκρουση όταν πετάγεσαι απέξω είσαι σε κρίσιμη κατάσταση αλλά ίσως τα καταφέρεις γιατί οι άλλοι δίπλα σου κάηκαν όλοι».

Δείτε το βίντεο εδώ: https://eleftheriaonline.gr/ellada-kosmos/koinonia/item/289981-tempi-entopistike-apanthrakomenos-o-odigos-tis-emporikis-amaksostoixias-vinteo

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος