Ανακοίνωση Ε.Π.Σ. Αρκαδίας

Το πρωτάθλημα της Α΄ Αρκαδίας έχει μπει στο δεύτερό του γύρο και εκ των αποτελεσμάτων κρίνεται ως συναρπαστικό, όπως και αυτά των τελευταίων αγωνιστικών περιόδων, και ελπίζουμε ότι θα παρακολουθούμε καλό θέαμα από όλες τις ομάδες μέχρι την ολοκλήρωσή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το πρωτάθλημα της Α΄ Αρκαδίας έχει μπει στο δεύτερό του γύρο και εκ των αποτελεσμάτων κρίνεται ως συναρπαστικό, όπως και αυτά των τελευταίων αγωνιστικών περιόδων, και ελπίζουμε ότι θα παρακολουθούμε καλό θέαμα από όλες τις ομάδες μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Για τον λόγο αυτό καλούμε όλα τα συμμετέχοντα σωματεία να συνεχίσουν τον αγώνα τους, αποφεύγοντας βαρύγδουπες ανακοινώσεις για ορατούς / αόρατους, υπαρκτούς / ανύπαρκτους, αληθινούς / φανταστικούς, γνωστούς / άγνωστους εχθρούς, οι οποίες δίνουν «πάτημα» σε χρήστες του διαδικτύου να σπιλώνουν με ανώνυμα σχόλια παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και διαιτητές.

Παρακαλούμε, επίσης, η οποιαδήποτε καταγγελία ή ένσταση που αφορά σε αγώνες των πρωταθλημάτων της Ένωσης να γίνεται εγγράφως και επισήμως στην Ε.Π.Σ.Α., ώστε να εξετάζεται από την αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή και όχι να αιωρείται ως φήμη, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται άσχημες εντυπώσεις.

Είμαστε όλοι με το Αρκαδικό Ποδόσφαιρο.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.

Συμμετοχη ΑΡΚΟΑΜ στην καλοκαιρινή ημερίδα του ΚΑΟΜ

Ο ΑΡΚΟΑΜ έδωσε δυναμικό «παρών» στην καλοκαιρινή ημερίδα του...